DOLAR

32,3150

0.19%
EURO

35,0277

-0.31%
ALTIN(gr)

2.280,41

0,14%
BİST 100

%
Sefirin Kızı’nda Korkunç Plan! Gediz’in Sancar İçin Planı Belli Oldu!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Sefirin Kızı’nda Korkunç Plan! Gediz’in Sancar İçin Planı Belli Oldu!

Sefirin Kızı’nda Korkunç Plan! Gediz’in Sancar İçin Planı Belli Oldu!

Sefirin Kızı şaşırtıcı bölümüyle izleyenlerin ağzını bıraktı. Farklı kurgusu ve başarılı oyunculuğuyla ortalığı yerinden oynatan dizi yine haftayı bomba gibi kapattı. Dizi ile ilginç gelişmeler yazının devamında.. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:37
Sefirin Kızı’nda Korkunç Plan! Gediz’in Sancar İçin Planı Belli Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı’nın yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya başladı. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek gibi popüler isimlerin başrolde oynadığı Sefirin Kızı’nda Sancar’ın evlilik teklifini kabul eden Nare sevinçten havalara uçtu. Ancak Gediz’in planlarından dolayı Nare ve Sancar’ın mutlulukları kısa sürüyor. Gediz’in intikam ateşini gözlerinden okuyan seyirci ağızlardan çıkan her kelimenin hesabını yapıyor.

Herkes bir önceki bölümün etkisini atlatamazkan yeni fragmanda yayınlandı. Sefirin Kızı’nda Nare’yi kaybettiğinden öfke krizleri geçiren Gediz, Sancar’a karşı yeni bir itntikam planı yapıyor. Bu planların başarıya ulaşıp ulaşmayacağı ise meçhul. Gediz’in öfkesine sosyal medyada tepki gösterenler de var hak verenler de.

Sefirin Kızı Daha Çok Konuşulacağa Benziyor!

Akıl almaz imtihanlardan geçen büyük aşıklar, Gediz’in kendilerine ihanetiyle sarsılırlar ama bu ihanetin acısını yaşayamadan yeni bir imtihanla karşılaşır. Sancar omurgasındaki kırıktan dolayı bir daha yürüyememe tehlikesiyle karşı karşıyadır. Aşıkları, birbirlerini ne kadar çok sevse de sıkıntıları bitmeyecek gibi görünüyor. Dizinin hayranlarını en çok şaşırtan ise Gediz’in inandığı yolda herkesi ezip geçerek ilerlemesi oldu. Hiçkimse bu ihanetin böyle olmasını beklemiyordu. Akın’ın kardeşi Sahra, bunca dert arasında bir de abisinin ölmüş olabileceği gerçeğiyle karşı karşıya kalır ve çok sarsılır. Peki ona abisinden mesaj atanlar kim? İzleyiciler tüm bu soruların cevaplarını dört gözle bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP