DOLAR

32,6638

0.45%
EURO

34,9531

0%
ALTIN(gr)

2.520,97

1,49%
BİST 100

%
Esnafın Yüzünü İş Bankası Güldürdü Ödemeler 6 Ay Sonra Alınacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Esnafın Yüzünü İş Bankası Güldürdü Ödemeler 6 Ay Sonra Alınacak

Esnafın Yüzünü İş Bankası Güldürdü Ödemeler 6 Ay Sonra Alınacak

Vatandaşların en büyük sıkıntısı hemen kredi bulamamak oldu budönem. Bankalar ise bu açığı kapatmak işçin haldır haldır çalışıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:38
Esnafın Yüzünü İş Bankası Güldürdü Ödemeler 6 Ay Sonra Alınacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar ve özellikle esnaf keselerine uygun kredi bulmakta zorlanmaya başladı. Yapılanaçıklamaya göre faizoranlarının tekrara eski hale dönmesi birçok vatandaşı mağdur etmeye yetti. Uzun zamandır vade seçenekleriyle de oynama yamayan bankalar 36 ay vade seçeneğine herkesi sıkıştırmış durumda. Esnafların durumu pandemi dolayısıyla gayet ciddi. Bundan dolayı bankaların yeni odak noktası esnaflar oldu. Esnaflara yönelik çıkartılacak olan kredi kampanyasında İş Bankasının imzası olacak. İş Bankası faiz oranlarını bir kere daha düşürürken vade seçeneğini de 60 aya kadar çıkardı. Tüm bu güzelliklerinüzerine 6 ay geri ödeme almayacağını duyuran banka tüm esnafın gönlünü kazandı.

Online Başvuru Bu Defa Olmayacak

Edinilen bilgiye göre %2.21 oranında faiz uygulayacak olan banka vatandaşlara 60 ay vade seçeneği sunuyor. Ancak bu krediden yararlanmak için kişilerin esnaf ya da sanatkar olduklarınıbelgelemesigerekiyor. Bunları tam yapmayan vatandaşlara kredileri verilemeyecek. Yapılanaçıklamaya gire Esnaf ve Sanatkarlar Odasından alınacak belge ile bu ispatlanabilecek. Ayrıca aynı odadan alınacak sicil belgesi veya vergi levhası da aynı işlemi görecek. Buna ek olarak kişilerin pandemiden önce en az 3 ay çalışılıyorolmasın da gerekiyor. Pandemiyle beraber açılan mekânların sahipleri bu ödemden yararlanamayacak. Kredi limiti büyük olduğundankişilerin online şekilde başvuru yapmaları mümkün olmayacak. Bu bağlammuhakkak banka şubelerinegidilmesi gerekiyor. Kredi aynı gün içindehesaba yatırılıyor olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP