1 Yıl Erteleme Yapmak Mümkün Kredi Desteği Almak İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

1 Yıl Erteleme Yapmak Mümkün Kredi Desteği Almak İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Pandemi döneminde zor anlar yaşayan vatandaşlara devlet eliyle bankalar aracılığı ile kredi destekleri sağlanıyor. Desteklerin kimisi periyodik ödemeleri zorunlu kılarken bu şekilde vatandaş zor durumda kalabiliyor. Halk Bankası yatığı çalışma ile vatandaşın borcunu 1 yıl erteliyor. Verilecek olan tutar 30 bin ila 75 bin lira arasında olacağı açıklandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:38
1 Yıl Erteleme Yapmak Mümkün Kredi Desteği Almak İçin Ne Yapmak Gerekiyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her Destek Ayrı Özellikler Barındırıyor

1 yıl boyunca geri ödememe imkanı sağlayan banka bu şekilde vatandaşın kendini maddi anlamda toparlamasını amaçlıyor. Düşük faiz oranıyla kredi desteği sağlayan Halk Bank bu şekilde fazla talep olacağını düşünüyor. İhtiyaç kredisi başlığında verilecek olan bu destek farklı başlıklar altında da verilmeye devam edilecek. Krediyi almak için belli kıstaslar olsa da üniversite mezunundan emekliye kadar herkes bu krediden faydalanabilir. Halk Bank usta girişimci ve mucit girişimci olarak kişiler kategorilendirip bu şekilde destekler vermeye de devam edecek.

Her kredi desteğinin farklı faizlendirme durumu mevcut. Bundan dolayı kredi desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşın bu noktalara dikkat etmesi gerekiyor. Destekten faydalanmak için kişi ticari faaliyetler içinde bulunabilir. Ve bu sahada iş kurmak için başvuruda bulunabilir. Şirket kurulmuş olsa bile bu destekten faydalanmak mümkün. Usta Girişimci olarak destekten faydalanmak için en az lise mezunu olma şartı aranıyor. Hangi işi kuracaksanız bu alandan mezun olmak veya sertifika sahibi olmak da istenen özelliklerden. Mucit girişimci veya usta girişimci olmak içinse maksimum 30 yaşında olmak aranıyor. 12 ay geri ödemesiz olabileceği gibi 48 ay vade imkanı da sağlanacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP