Bakanlık 10 Bin Liraya Ödünç Para Ödemesi Yapıyor!

Bakanlık 10 Bin Liraya Ödünç Para Ödemesi Yapıyor!

Bakanlık vatandaşın yüzünü güldürecek yeni bir yardım projesine daha imza attı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için verilecek bu yardımın detayları merak ediliyor. Kimler bu yardımdan yararlanabilecek? Ödünç para alabilme şartları neler? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:38
Bakanlık 10 Bin Liraya Ödünç Para Ödemesi Yapıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafınca yeni bir yardım projesine imza atıldı, bu yardım iki farklı şekilde verilebiliyor: beş bin liralık ve on bin liralık ödünç para olarak ikiye ayrılıyor. Fakat önemli ve hatırlatılması gereken bir nokta var yapılan bu yardım geri ödemeli yani vatandaşların aldığı yardımı geri ödemeleri gerekiyor.

Başvuru Şartları

Başvuru yapacak vatandaşın herhangi bir banka ya da bakanlığa borcu olmaması gerekir.

Ödünç para başvuru formunu eksiksiz ve doğru bilgi ile doldurmak gerekir.

Başvuru yapan vatandaşın aynı yerde çalıştığı iş arkadaşlarından en az ikisini kefil göstermesi gerekir.

Önceki yıllarda yapılmış ödünç para yardımından yararlanmamış olması gerekir.

Ödeme tablosuna uygun ödeme yapıp, ödeme gününü geçirmemesi gerekir.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Ödünç para yardımına başvurmak için Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yazılı başvuru yapılması gerekmektedir. Şartları karşılayan yardıma uygun profiller anında onay alıp paralarını kamu bankalarından çekip ödünç paralarını alabilirler. Ödünç para yardımı onayını alan kişiler aldıkları parayı geri ödemek zorundadırlar, düzenli ödemeye uyması gerekir. Eğer vatandaş ödünç para alıp geri ödemesini yapmazlarsa haklarında cezai işlem başlatılır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP