DOLAR

32,5269

-0.08%
EURO

34,8013

-0.2%
ALTIN(gr)

2.430,68

0,04%
BİST 100

%
Kapanın Elinde Kaldı Yılbaşı Biletleri Yok Sattı

Kapanın Elinde Kaldı Yılbaşı Biletleri Yok Sattı

İkramiye tutarının açıklanmasının ardından vatandaşlar Milli Piyango gişelerine akın etti. Bir umut diye alınan biletlerle beraber vatandaşlar da heyecanlanmaya başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:38
Kapanın Elinde Kaldı Yılbaşı Biletleri Yok Sattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her sene yılbaşı çekilişi için satılan biletler vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. İkramiye tutarının yüksek olması ve binlerce kişiye binlerce lira verilmesi cazibesini daha da artırıyor. Ya çıkarsa diyerek bilet alan vatandaşlar çekiliş yapılacağı günün öğleninden gecesine kadar çekilişi takip ediyor. Teselli ikramiyesi de olan çekilişi birçok vatandaş ilgiyle seyrediyor. Bu sene verilmesi planlanan büyük ikramiye 100 milyon TL olacak. Bilet fiyatları da belirlendi. Buna göre tam biletin satışı 100 TL yarım 50 TL ve çeyrek de 25 TL’den satışa çıkarılacak. Yılbaşında toplam 563 Milyon 400 Bin TL dağıtılması planlanıyor.

Amorti veya Teselli İkramiyesi Çıkabilir

Çekilişleri takip etmek isteyen vatandaşlar yayınları taklip edebilir. Ancak takip etmeyecek vatandaşlar için 31 Aralık 2020 gecesinden sonra Milli Piyango’nun sitesinde yayınlanacak. Büyük ikramiye başta olmak üzere teselli ikramiyesine kadar tüm kazananlar listelenmiş olacak. Milli piyango biletleri 3 kategoride incelendiğinden kazanacağınız ikramiye tutarı da bu şekilde belirlenecek. Tam, yarım ve çeyrek olmak üzere sınıflandırılan biletler ikramiye tutarının aynı oranda kazandırıyor. Tam bilet alan vatandaşlar ikramiyenin tamamını alırken çeyrek bilet alan vatandaşlar ikramiyenin çeyreğini kazanabiliyor. Ayrıca amorti kazanma ihtimaliniz de bulunuyor. Amortiler çekilen basamak sayısı bilet numarasındaki basamaklarla aynıysa amorti kazanmış oluyorsunuz. Teselli ikramiyesi de Milli Piyango Özel İdaresinin bir diğer seçeneğidir. Belirlenen kurallar doğrultusunda kişiler teselli ikramiyesi de kazanabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP