DOLAR

32,5090

0.29%
EURO

34,5992

0.26%
ALTIN(gr)

2.493,70

0,44%
BİST 100

%
Yapı Kredi’de Para Çekmek ve Yatırmak Çok Kolay

Yapı Kredi’de Para Çekmek ve Yatırmak Çok Kolay

Yapı Kredi' den para çekme ve yatırma işlemlerine oldukça pratik olan bir yenilik geldi. Yapı Kredi ATM' ye hiç dokunmadan para çekme ve yatırma işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirme imkanını sizlere sunuyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:39
Yapı Kredi’de Para Çekmek ve Yatırmak Çok Kolay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

QR kod ile ATM’ yle temasa geçmeden işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu para yatırma veya çekme işlemini bir kaç adımda çok rahat bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Para çekmek için

Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapıp anasayfada çıkan ” Para çek/yatır” bölümüne tıklayarak sayfaya giriş yapın. Çıkan ekranda para çekimini gerçekleştireceğiniz hesabı ve çekim yapacağınız miktarı seçin. ATM üzerinde mevcut olan QR kodu, Yapı Kredi Mobil uygulamasında olan kameraya düzgün bir şekilde okutun. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra paranızı ATM’ den alabilirsiniz.

Para yatırmak için

Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapın. Anasayfada karşınıza çıkacak olan ” Para çek/ yatır” bölümüne tıklayarak giriş yapın. ” Para yatır” alanına tıklayarak, para yatırma işleminin gerçekleşeceği hesabını doğru ve dikkatli bir şekilde belirleyin. ATM ile temas kurmadan direkt bir şekilde bu işlemi gerçekleştirmek için ” Hızlı bir şekilde işlem yapmak istiyorum. Yatırdığım para ATM’ de onay gerektirmeksizin direkt hesabıma geçsin.” bölümünü açık hale getirmeniz gerekmektedir. Aksi takdir de ATM’ de bir kez daha dokunarak onay vermeniz gerekecektir. ATM üzerinde yer alan QR kodu, Yapı Kredi Mobil uygulamasında varolan kameraya okutun ve yatırmak istediğiniz miktarı ATM’ nin para yatırma alanına yerleştirin. Yatırdığınız tutar, yatıracak olduğunuz hesaba anında hızlı bir şekilde geçmiş olacaktır.

Yapı Kredi’ den kolaylık

ATM’ ye dokunmadan para yatırma ve çekme işlemlerini daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmeniz artık mümkün. Yapı Kredi’ nin sağladığı bu kolaylık ile hem işlem sırasında harcayacağınız zamandan tasarruf yapıp hem de bu işlemi daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İşlem sırasında sizden istenilen adımları doğru ve dikkatli bir şekilde takip etmeniz yeterli olacaktır. Bu işlemleri bu sayede çok rahat bir şekilde yapabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP