Akbank’tan Herkesi Şaşırtan Kredi Desteği Geldi!

Akbank’tan Herkesi Şaşırtan Kredi Desteği Geldi!

Akbank vatandaşların bu zorlu günlerinde maddi sıkıntı çekenlere maddi ferahlık vermeye devam ediyor. Maddi zorluk çeken vatandaşlar ise de başvuru yaparak da 3 ay geri ödemesiz olarak da 20 bin TL kredi fırsatlarının da sahibi olacaklardır. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:39
Akbank’tan Herkesi Şaşırtan Kredi Desteği Geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank ise %0 fazi oranı ile de bu pandemi zamanında maddi anlamda zorluk çeken vatandaşlara kredi desteği sunacaktır. Vatandaşlarda başvuru da yaparak 3 ay geri ödemesiz olarak da 20 Bin TL’nin de kredi fırsatlarının da sahibi olabileceklerdir. Bu yapılan açıklamaya da göre başvuru yapan herkese de 3 ay geri ödemesiz olarak da kredi fırsatından yararlanma imkanı fırsatı sağlayabileceklerdir.

Başvurular Nasıl Gerçekleşecektir!

Akbank ihtiyaç kredisi başvuruları da ALO kredi destek hattından da, mobil bankacılık ve web sitesi üzerinden de anlık olarak da başvurusu yapabileceği de gibi de vatandaşlar isteyenler de şubeye de giderek başvurularını da tamamlayabilirler. Başvuruları da onaylanan vatandaşlara da ayrıca banka tarafından da hayat sigortası yapılacaktır. Yapılacak olan bu hayat sigortası da kredi çekecek olan vatandaşların da yaşı, cinsiyeti ve vermiş olduğu teminat miktarı da önemli bir etken olacaktır. Bu kredi süresinde de üç ay da geri ödemesiz dönem uygulanacağı gibi de en fazla olarak da taksitlendirme süresi de 33 ay olarak belirlenecektir. Bu başvuru sırasında da hangi belgeler istenmektedir. İlk olarak TC kimlik, ehliyet yada pasaportunuz gereklidir. Gelir belgeniz, özel sektörde çalışan vatandaşlarında SGK hizmet döküm belgeleri, son üç aydan beri de ikamet edilen adresinde de telefon, internet, su, telefon yada doğal gaz faturası istenilmektedir. Başka bir belge ise de şubeler özel bir belgeye eğer ihtiyaç duyursa. Bu belgeleri hazırlayıp başvurularını gerçekleştirebilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP