2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Sahibi Olabilirsiniz Detayları Belirlendi
  • Finans 365
  • Kredi
  • 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Sahibi Olabilirsiniz Detayları Belirlendi

2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Sahibi Olabilirsiniz Detayları Belirlendi

Esnek ödeme koşulları ve düşük faiz oranlarının ardından bankalara çok sayıda kredi başvurusu yapılmaya başlandı. Yaşanan zorlu ekonomik olayların ardından Ziraat Bankası esnek ödeme seçeneklerini daha da esnetme yoluna gitti. Buna göre 5 yıl vadeli ve 2 yıl geri ödemesiz kredi imanlarından tüm vatandaşlar yararlanabilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:40
2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Sahibi Olabilirsiniz Detayları Belirlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok sektörün bu kampanyadan yararlanması beklenirken daha farklı seçenekte kampanyaların yapılacağının da altı çizildi. Vatandaşları maddi anlamda çok rahatlatacak olan bu kredi birçok vade seçeneğini içinde barındırıyor. Faiz oranlarını vatandaş lehine güncelleyen Ziraat Bankası kolay ödeme imkanın sağlandığını belirtti. Vade seçenekleri kadar faiz seçeneklerinin de olması bu durumu kanıtlar niteliktedir. Vatandaş kendisine en uygun olan seçeneği oluşturabilir. İvme Finans Paketi başlığı altında verilecek kredi 4 ayrı kampanyadan oluşmaktadır.

Toplam 150 Milyon TL Limit Oluşturuldu

İleri, Verimli, Milli, ve Endüstri olarak isimlendirilen bu kampanyalar gerektiğinde işletme kredileri ve yatırım kredileri de verebilecek. Nakdi kredi paketlerinde değişkenli faiz uygulanması planlanmaktadır. Ancak bazı kredi kampanyaları için yıllık bazda belirleneceğinden bir kere güncelleme yapılması yeterli olacaktır. Farklı limit ve vade fırsatları ile vatandaşlar kolay şekilde kredi çekebilecek. 10 yıla varan vade seçeneklerine ek olarak 2 yıl geri ödeme durumu söz konusu olmayacak. Belirlenen toplam kredi limiti ise en az 150 milyon olarak açıklandı. Kredi başvurusunda bulunan kişilerin kredi kapsamına göre ihracat sektöründe faal şekilde yer alması gerekmektedir. Başvuruların yakın tarihte başlaması öngörülürken online şekilde de işlemler başlatılabilecek. Hem şubelerden hem mobil uygulamadan krediye ilişkin detaylı bilgi almak mümkün olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP