DOLAR

32,5223

-0.06%
EURO

35,0322

0.42%
ALTIN(gr)

2.436,01

0,54%
BİST 100

%
Halkbank’tan Nakit İhtiyacı Olan Herkese Müjde!

Halkbank’tan Nakit İhtiyacı Olan Herkese Müjde!

Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu pandemi süreci ekonominin düşmesine neden oldu, haliyle vatandaş maddi anlamda sıkıntıya düştü. Bankalarda bu süreci en iyi nasıl atlatabiliriz derdine düştü ve vatandaşlara müjdeli bir haber sundu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:40
Halkbank’tan Nakit İhtiyacı Olan Herkese Müjde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın kazancı azalırken ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekiyor, haliyle kredi çekerek bu süreci en az hasarla atlatmaya çalışıyor. Halbank’ta bu süreci daha iyi geçirebilmeleri için ilaç gibi gelecek bir teklif sundu, düşük faiz oranı ile 30 bin Tl’ye kadar kredi çekebilecekler. Üstelik 36 ay vade imkanı da sunuluyor. İşte detayları.

Pandemi nedeniyle vatandaşın ödemeleri birikti, kredi çekmek isteyenlerde faiz oranları yüzünden çekimser davranmaya başladı. Halkbank ise bu duruma farklı bir bakış açısı getirdi, düşük faiz oranları ile 30 bin Tl’ye varan kredi çekilebilecek. Bu destek kredisi sayesinde vatandaş en azından azda olsa rahata erecek.

Kredinin Genel Özellikleri Nasıl Olacak?

Halkbank’ın kredisine başvurmak için çok büyük şartlara gerek yok, 3 bin ve 30 bin Tl aralığında limite sahip kredi düşük faiz oranları ve esnek ödeme planına sahip. Bu sayede kişi biraz daha rahata erince sıkıntı yaşamadan ödemesini gerçekleştirebilecek, Halkbank güvencesiyle kredi kullanımı yapacak. Halkbank daha çok ev eşyası ve beyaz eşya firmaları ile anlaşmalıdır, ancak bilgisayar, telefon ve teknolojik aletleri kredi kapsamına dahi etmedi.

Sizde en yakın Halkbank şubesine giderek daha detaylı bilgi alabilir, başvuruda bulunabilirsiniz. İsterseniz internet üzerinden de anlaşmalı olduğu alışveriş firmalarını öğrenebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP