DOLAR

32,3789

0.16%
EURO

34,9661

-0.34%
ALTIN(gr)

2.324,21

0,22%
BİST 100

%
TOKİ’den Kurasız Ev Fırsatı!

TOKİ’den Kurasız Ev Fırsatı!

TOKİ uzun yıllardır vatandaşları ev sahibi yapıyor, resmi sitesi üzerinden açık satış duyuruları yapan TOKİ müjdeli haber verdi. Ev almak isteyen vatandaşlar gerekli şartları karşıladıkları taktirde konforlu bir ev alma imkanına sahip oluyorlar, hangi illerde satış yapılacak? Şartlar neler? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
TOKİ’den Kurasız Ev Fırsatı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toki resmi sitesi üzerinden açık satış için duyuruda bulunuyor. Ev almak isteyen vatandaşlara kolay bir şekilde ev alma imkanları sunan Toki ev sahibi adaylarında bazı şartlar aramakta, bu şartları karşılayan vatandaşla ev sahibi olabilecekler, konuyla ilgili tüm detaylar haberimizin devamında…

Hangi Şehirlerde Satış Yapılacak?

Toki hangi şehirlerde satış yapacak merak ediliyor işte satış yapılacak şehirler:

  • Tokat
  • Sivas
  • Çorum
  • Kütahya
  • Afyon
  • Balıkesir
  • Denizli

İllerinde kurasız şartsız düşük gelire sahip ya da asgari ücretle çalışan vatandaşlara konut satışı yapılacak. Başvuru yapacak ev sahibi adayları için 2+1 ve 3+1 evler yüzde 10, 12, 15 ve yirmi beş peşinat imkanları ile ev sahibi olabilecekler. Başvurular Ziraat Bankası ve HalkBankası şubelerinden yapılacak başvuru tarihlerine çok dikkat edilmeli.

İkamet Şartı Aranıyor!

Toki yeni satışa çıkarttığı konutları dar gelirli ya da asgari ücret alan vatandaşlara sunacak fakat kişiler aynı şekilde ikamet etmeleri gerekiyor. Eğer ikamet şartı aramıyorsa konutta farklı şartlar isteniyor.

Toki Şartları Açıkladı

Toki ikamet şartı adına birçok şartları açıkladı, kuralı olarak yapılacak satışlarda ya da dar gelirli kişiler için sunulacak konutlarda ikamet ya da nüfusa kayıtlı olmak şartları aranıyor. Açık satışlarda ikamet ya da nüfusa kayıtlı olmak gibi şartlar aranmıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP