Sosyal Hayat Böyle Desteklenir Halk Bank’tan Örnek Çalışma

Sosyal Hayat Böyle Desteklenir Halk Bank’tan Örnek Çalışma

Pandemi şu sıra herkesi bunaltmış durumda. Yapılan açıklamaya göre Halk Bank bu buhranı dağıtmak için yeni bir kredi kampanyasına onay verdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
Sosyal Hayat Böyle Desteklenir Halk Bank’tan Örnek Çalışma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar temel ihtiyaçlarını karşılarken daha farklı ihtiyaçlara dikkat edemiyor. Bu alanlara dikkat verildiğinde ise elde avuçta bir şey kalmıyor. Evde kalmanın önemli olduğu bu günlere ev aletlerinin, ev eşyalarının önemi inanılmaz şekilde arttı. Ancak kişiler maddi olarak sıkışıksa bu ihtiyaçları gidermek neredeyse imkansız oluyor. Halk Bank hem vatandaşın moralini yükseltmek hem evin ihtiyaçlarını görmek adına kredi kampanyası başlattı. Buna göre 3 bin TL ile 30 bin TL bandında kredilerin verilmesi için çalışmalar yapılıyor. Verilecek olan bu kredi her markayı kapsamayacak. Bankanın belirlediği firmalardan yapılan alışverişler için bu krediler geçerli olmuş olacak.

Bankanın Anlaşmalı Olduğu Mağazalar Yayınlandı

Vatandaşlara taahhütname imzalattıracak olan banka başka yerlerden alışveriş yapılmasına müsaade etmiyor. Ayda sadece 343 TL ödeyerek evinizin ihtiyaçlarını karşılamak artık mümkün olacak. Vade seçenekleri, faiz oranları ve başvuru süreci banka tarafından ilerleyen günlerde duyurulacak. Yapılan duyurunun hemen ardından da kredi başvuruları başlayacak. Kısa süreli ola kredi kampanyası için vatandaşın elini çabuk tutması gerekiyor. Bankanın anlaşmalı olduğu firmalar da açıklandı. Bu firmalardan bazıları, Adore Mobilya,Adopen PVC, Alfemo Mobilya, Almila Mobilya, Armis Yatak, Artemis Halı, Astaş çelik Kapı, Bellona, BOSH Ev Aletleri, Çetmen Mağazaları, Çilek Mobilya, Doğtaş Kelebek Mobilya, Ege Seramik, Ergül Mobilya, İpek Mobilyai İstikbal Mobilya olarak açıklandı. Mevcut listenin detaylı hali ise bankanın internet sitesinde bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP