DOLAR

32,3476

0.29%
EURO

35,1347

-0.02%
ALTIN(gr)

2.309,72

1,43%
BİST 100

%
İş Bankası’ndan Tarımsal Ürün Kartı Fırsatı

İş Bankası’ndan Tarımsal Ürün Kartı Fırsatı

Türkiye İş Bankası, tarımla uğraşan vatandaşların ödemelerini daha kolay ve rahat bir şekilde alabilmeleri için yeni bir kart çıkarttı. Tarımsal Ürün Kartı ile çiftçiler, mahsullerini Toprak Mahsulleri Ofisi’ne teslim ettikten çok kısa bir süre sonra ödemelerini alabiliyor ve böylece zor durumda kalmıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
İş Bankası’ndan Tarımsal Ürün Kartı Fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftçilere daha hızlı ödeme alma imkanı sunan Tarımsal Ürün Kartı aynı zamanda Toprak Mahsulleri Ofisi’nin de daha rahat ödeme yapmasına imkan tanıyor ve bu sayede bir bütün olarak Türkiye’nin tarım sektörü kazanıyor.

Hızlı Ödeme ve Çok Çeşitli Avantajlar

Türkiye İş Bankası’nın yeni hizmeti Tarımsal Ürün Kartı sayesinde, tarımla uğraşan vatandaşlar ürünlerini teslim ettikten hemen sonra, bekleme olmaksızın ödemelerini alabiliyor ve böylelikle zor durumda kalmamış oluyor. Tarımsal Ürün Kartı ile çiftçiler, Tarım Mahsulleri Ofisi’ne mahsullerini teslim etikten hemen sonra en yakın Türkiye İş Bankası ATM’sine, şubesine veya Türkiye İş Bankası ile anlaşmalı olan bankaların ATM noktalarına giderek ödemelerini anında alabiliyor. Yurtdışında yaşayan vatandaşlar ise Visa yada Visa Electron ile çalışabilen ATM noktalarından ödemelerini sorunsuz bir şekilde temin edebiliyorlar.

Bir bankamatik kartı işlevi de gören Tarımsal Ürün Kartı, tarım sektöründeki vatandaşlar için günün her saatinde para çekme, para yatırma ve havale yapma gibi işlemleri de mümkün kılıyor. Bununla beraber, Türkiye İş Bankası’nın Tarımsal Ürün Kartı, çiftçiye yurtiçindeki veya yurtdışındaki alışverişleri sırasında MaxiPuan kazandırıyor ve çok çeşitli alışveriş kolaylıkları sağlıyor. Visa ve Visa Electron ile anlaşmalı bütün yurtdışı mağazalarında da geçerliliği olan Tarımsal Ürün Kartı, sunduğu çok çeşitli olanaklar ile çiftçinin sadece sektörde değil, bütün bir hayat boyunca yanında oluyor ve tarımla uğraşan vatandaşları hem sektör bazında hem de bütün bir sosyal yaşam bazında yalnız bırakmıyor.

Türkiye İş Bankası Tarımsal Ürün Kartı Sahibi Olmak İçin

Türkiye İş Bankası’nın tarım sektöründeki vatandaşlar için özel olarak geliştirdiği Tarımsal Ürün Kartı hizmetinden yararlanmak için, tek yapılması gereken şey başvuruda bulunmak. Tarım sektöründeki vatandaşlar, herhangi bir Türkiye İş Bankası şubesi aracılığıyla Tarımsal Ürün Kartı başvurularını gerçekleştirebilir ve kolayca Tarımsal Ürün Kartı sahibi olabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP