DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Artık Büfelerden Kripto Para Satın Alınabilecek

Artık Büfelerden Kripto Para Satın Alınabilecek

Dünyadaki bütün Kriptolu sanal para yatırımcılarının da hayali olan , Bakkal ve marketlerden Bitcoin ve Ethereum Kripto paraları satın almak artık mümkün olabilmektedir. Kripto paralarınızın değiş tokuşunda parlak yeni bir sanal para sezonuna başlatılacak olan bu uygulamalar bu yıl mart ayının ilk günü itibariyle başlamıştır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
Artık Büfelerden Kripto Para Satın Alınabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya çapındaki projelerden sonra kanguruların merkezi olan Avustralyada esnafların genelini kapsayan bir uygulama yapılmıştır. Bu uygulamada 1200 adet Büfe veya dükkan ve bakkallarda Bitcoin ve Ethereum Satışı ile ticarete başlanılmışdır. Avustralya’da faaliyete giren Bitcoin ve Ethereum borsasının bu altın gibi buluş olan yeni ticaret uygulaması ile özgürlükçü ve yenilikçi bir hamlelenin Bitcoin ve Ethereum’un sanal para sektörlerinde yeni bir çağ açılmasını borsada gündem oluşturarak sağlamıştır. Halkın Bitcoin ve Ethereum ile ulaşımını kolaylaştıracak ve kripto paraları hayatın bir parçası haline getirmeyi amaçlayarak borsadaki bu başarılı örnek uygulamanın ardından Ülkedeki bütün esnaf zincirlerinden olan ; market, Büfe ve bakkallardan Aynı bir sakız alır gibi Bitcoin ve Ethereum gibi sanal kripto paralar ile satın alınabilmesini sağlanması düşünülmektedir.

Avustralya’da Kripto Paralar Büfelerde Satılacak

Dünya’da yaklaşık olarak on sekiz ay boyunca, Türkiye’de ise yeni sayılacak kadar az süre önce faaliyet gösteren Bitcoin ve Ethereum sanal para sitelerinde kendini ; Avustralya’daki Bitcoin ve Ethereum platformlarında ilk bağımsız borsa kuruluşlarından olarak tanımladıkları bildirdiler. Bitcoin internet kurucusu ve aynı zamanda Ceo’su Rubert Hackett, insanların her koşuulda kripto paralarını kolay bir şekilde kullanabilmesi için herkes tarafından bilinen parekende satış yapan kuruluşlarda yapıldığı söylenebilmektedir.

Örnek olarak meşrubat satışı veya alışı yaptığımız yerden Bitcoin ve Ethereum’un satın alabilmesi için , kurumsallaşmış kripto sanal para birimlerinde hangi noktalarda ne derecede gelindiğini açıklamaktadır.Aranızda karmaşık göründüğü için bu işe bulaşmayan çekinen kişiler bulunuyor ise bu yatırım sektörü en ideal yatırım sistemi olduğunu vurgulamıştır.

Bu işlere yatırım yapan bir gazeteci kripto para satın alarak yatırımcıların ilk başta kripto para için bir cüzdan tahsis etmeleri gerektiğini, daha sonra tahsis edilen cüzdanın QR kodunu gazete bayilerindeki veya hangi kuruluşda alış veriş yapıyor ise o yerdeki barkod okuyucu ıpod veya tabletlere taratması gerekmektedir. Borsada, en az 39 Amerikan doları değerinde Bitcoin ve Ethereum alınabilmesini kararlaştırdı.

Bu sistemleri kullanan ticaret yapan elamanların şifreleme tarayıcı kodlarını ortalama yirmi dakikada sağlayacaklarını belirttiler.Bazı hava yolları ve şirketler bu uygulamaya geçmiş bulunmaktadır. Bunlardan birtaneside, Ulusal havaalanı olan ‘Brisbane Ulusal Havaalanı’ dır. Uçakların bütün ticari işlemlerini işlemleri Bitcoin, Ethereum ve Dash gibi sanal kriptolu para kullanmaya elverişli hale getireceklerini açıkladılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP