DOLAR

32,5484

-0.01%
EURO

34,8830

-0.01%
ALTIN(gr)

2.426,24

-0,14%
BİST 100

%
Kamu Bankalarından Süper Kredi Paketi Çocuğu Olanlar Dikkat

Kamu Bankalarından Süper Kredi Paketi Çocuğu Olanlar Dikkat

Çocuklu ailelerin pandemi sürecinde daha çok zorlandığı biliniyor. Hem çocukların masrafı hem temel ihtiyaçların karşılanması her anlamda kolay olmayan bir durum. Kamu bankaları bu durumu kolaylaştırmak için kredi kampanyalarını artırmayı sürdürüyor. Maddi ihtiyaçları olan çocuklu aileler için 50 bin TL’ye kadar kredi verilmesi planlanıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:42
Kamu Bankalarından Süper Kredi Paketi Çocuğu Olanlar Dikkat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

18 Yaşın Altında Çocukları Olan Aileler Faydalanabilecek

Düşük faiz oranlarının uygulanması planlanan bu kampanyanın faizsiz olan seçeneği de olacağı belirtildi. Bu şekilde vatandaşa seçim hakkı sunulmuş olacak. 18 yaş altında çocukları olan ailelerin başvuru hakkı bulunuyor. 18 yaş altı çocuk sahibi olunmasına ek olarak başka şartlar da getirildi. Şartların hepsine uygun olan aileler 50 bin TL kredi için başvuruda bulunabilir. Üzerinde çalışılan kredi kampanyası ile birçok ailenin nakit para ihtiyacı karşılanmış olacak. Temel ihtiyaçların ya da konutla alakalı sıkıntıların çözülmesi de bu şekilde mümkün olacak.

Verilecek kredi için cazip ödeme koşulları da oluşturuldu. Ödeme yapıldıktan 6 ay sonraya kadar geri ödeme istenmeyecek. Bu sayede vatandaş aldığı krediyi rahatça kullanabilecek. Faiz oranları vatandaş lehine oluşturuldu. Seçilen vadeye göre değişmesi planlanan faiz oranları her koşulda vatandaşın yüzünü güldürecek oranda. 50 bin TL kredinin 12 ay vadeli talep ederseniz faiz oranı %0 olarak işleme konacak. 24 ay vadeli talep ettiğinizde %0.48 36 ay vadeli talep ettiğinizde ise %0.56 oranında faiz işleme konmuş olacak. Vatandaşlara başvuru esnasında bu seçeneklerin hepsi detaylı şekilde anlatılacak. Hangi seçenek uygun geliyorsa o seçenek üzerinden başvuru oluşturulması gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP