İş Bankası Esnafı ve Taciri Sevindirecek Kredi Limitini Gören Yok Artık Dedi
  • Finans 365
  • Kredi
  • İş Bankası Esnafı ve Taciri Sevindirecek Kredi Limitini Gören Yok Artık Dedi

İş Bankası Esnafı ve Taciri Sevindirecek Kredi Limitini Gören Yok Artık Dedi

İş Bankası esnafın ve gerçek tacir kişiler için normalleşme kredisi vermeye hazırlanıyor. 100 bin TL’ye varan kredi limitleri esnafı sevindirdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:43
İş Bankası Esnafı ve Taciri Sevindirecek Kredi Limitini Gören Yok Artık Dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre esnaflar ve tacir olan gerçek kişilerin yararlanacağı kredinin ilk 3 ay ödemesi istenmeyecek. Ekonomik olarak sıkıntılı zamanlardan geçen esnaflar bu kredi ile normalleşme sürecine ayak uydurabilecek. Esnaflarla beraber tacir olan gerçek kişiler bu krediyi alabilir. Bu kategori dışındaki diğer vatandaşlar için farklı kredi kampanyaları sunulacak. Buna ek olarak pandeminin gidişatına bakılarak farklı kredi kampanyalarının da duyurulacağı açıklandı. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar şubelere giderek başvuru formu doldurabilir. Buna ek olarak İşCep uygulaması ya da mobil uygulamalar da kullanılabilecek. Yüksek limitli krediler için şubeye gitme zorunluluğunu kaldıran banka bu sayede herkesin kredi almasını kolaylaştıracak.

Esnaflar ve Tacirler Belge Almak Zorunda

100 bin TL üst limit olarak belirlenirken daha alt limitlerde kredi almak da mümkün. Aynı çatı altında alınacak kredi limitleri için uygulanacak vade seçenekleri, faiz oranları aynı olacak. 36 ay vade seçenekleri sunacak olan banka vade seçeneklerine göre faiz oranlarını devreye sokacak. Sabit bir faiz oranı belirlensede ödeme planında süreler azaldıkça faiz oranlarının uygulanması farklı olacak. 3 ay boyunca geri ödeme almayacak olan banka 3. Ayın sonunda ödeme almaya başlayacak. Bundan dolayı sunulan 36 ay vade seçeneğine dokunulmamış olacak. Şubelerden mesai saatlerine kadar destek alacak olan vatandaşlar uygulamalar sayesinde 7 gün 24 saat kredi başvurusu oluşturabilecek. Faiz oranı ise %1.52 olarak açıklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP