DOLAR

32,6020

0.39%
EURO

34,8009

0.18%
ALTIN(gr)

2.492,80

0,35%
BİST 100

%
İnternetten Para Kazanmak Mümkün Mü?

İnternetten Para Kazanmak Mümkün Mü?

Bu soru hepimizin aklına mutlaka bir yerde takılmıştır. Hatta çoğumuz araştırmasını dahil yapmışızdır. Günümüz teknolojisinde artık hemen hemen yaptığımız her iş internet üzerinden kontrol edilebiliyor ve hatta internet artık işlerimizi büyütebiliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:43
İnternetten Para Kazanmak Mümkün Mü?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bununla birlikte internet kullanıcıları internetten para kazanmanın yollarını araştırıyor ve hatta işlerini tamamen internetten yapmanın yollarını arıyor. İnternetin geniş kapsamlı alanı sayesinde artık ek gelir elde edebilmek oldukça kolay. Kendinize uyan rahat bir iş için en ideal iş imkanları da bu yollardan geçiyor. Bunun için bir çok yol ve çok sayıda imkanlar bulunmaktadır. Peki nedir bu imkanlar?

Anket Doldurarak Para Kazanın

Bu yöntem en yaygın yöntemdir. Kısa bir araştırma ile uygun bulduğunuz bir siteye kayıt olarak onlara gerekli bilgilerinizi veriyorsunuz. Bu bilgiler size sunacakları anketler için oldukça önemli. Genelde 10-40 dakika aralığında süren anketlere bu siteler 3-10 TL arası ücret ödemektedir. Bazı siteler nakit ödeme yapmak yerine hediye çekleri, indirim kuponları gibi çeşitli ödüller vermekte. Bu kısımda tercih tamamen sizin. Ama dikkatli olmanız gerekli. Mutlaka bir siteye üye olmadan önce o site hakkında detaylı bilgiler almalı, ileride mağdur olmamak için ödeme yapıp yapmadığını araştırmalısınız.

Oyun Oynayarak Para Kazanın

Evet yanlış duymadınız. Oyun oynayacak ve bunun karşılığında para alacaksınız. Tabi bunun için öncelikle bir miktar yatırımda bulunmanız gerekecek. Dolayısıyla yatırım yapmadan önce bu oyunun güvenilirliğini şikayetlerini iyice araştırıp emin olmanız gerekecek. Bu tip sistemlerde genellikle yatırımınız 5 ay içinde size geri dönüyor ve son 7 ay boyunca da ortalama 2 – 2.5 katını kazanabiliyorsunuz. Yüksek yatırımları daha iyi değerlendirebileceğiniz bu sistemde para kazanmak sabır ve takip isteyen bir iştir.

Reklam İzle Kazan

Bazı sistemler size sadece reklam izleterek para kazanabilme imkanı sunmaktadır. Peki burada sistem nasıl çalışıyor?

Herkesin bildiği gibi reklamcılık geniş kapsamlı ve ortada oldukça yüksek miktarların döndüğü bir sektör. Büyük küçük tüm işletmeler reklam için yüksek meblağlar ödemekten kaçınmıyor. Dolayısıyla buradan da oldukça güzel bir gelir kapısı açılıyor. Şirketler reklamları kullanıcılara ulaştırmak için bu sistemleri kullanıyor. Bu sistemin diğer tarafında ise para kazanmak isteyen kişiler bulunuyor. Hali hazırda alan razı veren razı döngüsüne giriliyor ve para döngüsü başlıyor. Bu tarz siteleri de internetten kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz.

YouTube İle Para Kazanın

Bunu bir çoğumuz duymuşuzdur fakat nasıl işlediği hakkında pek bir bilgi sahibi değiliz. Aslında YouTube’da da mantık reklam mantığı ile aynı. Sizin yüklediğiniz özgün videolarınızın en az 10bin izlenme sayısına ulaşmasını istiyor. Bundan sonrası artık para kazanma yoluna gidiyor. İzlenme hedefine ulaşan videonuza YouTube reklam verenden aldığı reklamları yerleştiriyor ve kazandığı ücretin ortalama %55’ini size ödüyor. Bunun için ilk yapmanız gereken şey bir YouTube kanalı açmak.

Yazı Yazarak Para Kazanın

Nasıl olur? Sadece yazı yazmaya kim para versin? Hem ben ne yazacağım ki?

Bütün bu soruları kafanızdan atın. Bu yolla internetten para kazanmanın hatta bunu ek işten daha öteye götürüp gerçek işiniz olarak devam etmenin nasıl mümkün olduğunu açıklayacağız.

Bunlar için ilk önerimiz kaliteli, kurumsal ve güvenilir bir firma için iyi bir araştırma yapmanızdır. Yazı yazarak başlangıçta aylık 350-500 TL arası (sizin çalışmanıza bağlı olarak artabilir) kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey konusuna göre içeriklere makale hazırlayıp istenilen kelime sayısını istenilen kurallar çerçevesinde yazmak. Ama kesinlikle başka yerden alıntı yapmamalı, tamamen kendi özgün kelimelerinizi üretmelisiniz. Çünkü yazdığınız her makale sistem tarafından otomatik kontrol edilip kopyalanıp kopyalanmadığı anlaşılıyor.

Genel olarak ücretlendirmeler şu şekilde olmaktadır;

100 kelime > 0,5 TL

200 kelime > 1 TL

300 kelime > 1,5 TL

Zamanla kendinizi yazı yazma işinde geliştirirseniz ya da zaten eliniz yatkın ise bu ücretlendirmeler 2-3 katına kadar çıkabiliyor. Ne kadar çok sayıda ve kaliteli makale yazarsanız o kadar çok kazanırsınız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP