Odeabank Ev Değiştirenlere Mortgage

Odeabank Ev Değiştirenlere Mortgage

Odeabank ihtiyaç kredileri ile hayatlarını kolaylaştıran müşteriler, şimdi de konut kredisi avantajlarından faydalanarak düşledikleri evlere sahip oluyorlar. Banka, hayalindeki eve kavuşmak isteyen müşterilerine özel olarak pek çok farklı konut kredisi seçeneği sunuyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:43
Odeabank Ev Değiştirenlere Mortgage
0

BEĞENDİM

ABONE OL

120 aya kadar vade fırsatı sunan Odea Mortgage, kredi taksit tutarınızın her sene belirlediğiniz miktarlarda artarak ödenmesine fırsat sağlayan ödeme planı sunan Odea Merdiven Mortgage, 3 aya kadar kredi ödemenizi erteleyebileceğiniz Ödemeye Geç Başla Mortgage ve daha pek çoğu bankanın müşterilerine sunduğu fırsatlar arasında.

Odeabank Ev Değiştirenlere Mortgage Seçeneği Tam Size Göre

Odeabank uzun süreli vade seçenekleri ve sunduğu ödeme kolaylıkları ile konut kredisinde çığır açıyor. Eğer eski evi satıp yeni ev almak gibi planlarınız varsa bu kredi çeşidi sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Size küçük gelen, eski ya da artık memnun olmadığınız evinizi bırakıp hayalini kurduğunuz sıcacık yuvaya kavuşmak için bankanın Ev Değiştirenlere Mortgage fırsatından yararlanabilirsiniz. Halihazırdaki eviniz şu anda satış aşamasındaysa işlemlerinizi başlatmanın vakti gelmiş demektir. Bu kredi seçeneği ile bankanın size sunduğu ödeme planına, sahip olduğunuz evin satış işlemleri ile alakalı ara ödeme ekleyeyebilirsiniz. Yeni alacağınız konuta ve halihazırda sahibi bulunduğunuz konuta ipotek konulmuş olur ve böylelikle kredi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Düşlediğiniz eve kavuşmak işte bu kadar kolay.

Konu ile alakalı ayrıntılı bilgi almak , merak ettiğiniz soruların cevaplarına ulaşmak ve Odeabank kredi faiz oranları hesaplama araçlarına ulaşmak için size en yakın şubeye gidebilir, bankanın internet sitesinden faydanabilirsiniz.

Kredi Başvurusunda Bulunmak İçin Neler Yapmanız Gerekiyor?

Odeabank konut kredilerine başvuruda bulunmak için müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Şubeye gitmenize gerek kalmadan nüfus cüzdanı örneğinizi müşteri temsilciniz ile e-mail ya da faks yoluyla paylaşarak başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz. Ayrıca başvuru işlemleri için Odeabank Konut Kredisi sayfasındaki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bankanın şubesinin olmadığı şehirlerde de ipotek işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kredi işlemlerinizi tamamlamak,sözleşmeniz ve ödeme planlarınıza ulaşıp gerekli imzaları tamamlamak için ise en yakın Odeabank şubesine ulaşmanız gerekmektedir. Konut kredisi başvurunuzun yapılmasının ardından, ekspertiz işlemleri banka tarafından başlatılır ve sahip olmak istediğiniz konutun değerinin tespit edilmesi için çalışmalar yapılır.

Bu kredi seçeneğinden faydalanacak olan müşterilerin 18 yaş ve üzeri olması ve gelirlerini belgeleyebilecek durumda bulunması gerekmektedir. Gelirinize göre olan kredi seçeneğini ve ödeme planını oluşturmak için Odeabank satış temsilcilerinden yardım alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP