Türk Kızılay’ı Evi Yanan Vatandaşlara Yardım Eli Uzatıyor!

Türk Kızılay’ı Evi Yanan Vatandaşlara Yardım Eli Uzatıyor!

Aydın Efeler ilçesinde meydana gelen yangın sonucunda maddi hasar yaşayan ailelere Türk Kızılay’ı tarafınca yardım eli uzatıldı! İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:43
Türk Kızılay’ı Evi Yanan Vatandaşlara Yardım Eli Uzatıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’da meydana gelen yangın sonucu evleri maddi olarak büyük zarar gören ailelerin bir kısmının evi yangın nedeniyle kullanılamayacak hale geldi. Türk Kızılay Aydın Şubesi yangın nedeniyle evleri kullanılmayacak hale gelen üç aileye destekçi oldu. Zor durumların içerisinde olan ailelere Türk Kızılay Aydın Şubesi yardım eli uzattı.

Çıkan yangın nedeniyle evler ve eşyalar büyük oranda hasar gördü, yangın nedeniyle evlerinde ve eşyaları hasar gören İncirliova ve Efeler’deki ailelere maddi ve ayni yardımlar yapıldı. İhtiyaç sahip kişilere bu zorlu dönemde destek sağlandı.

“Türk Kızılay’ı 152 yıldır her zaman dil, din, ırk ayırmadan mazlumun yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir”

Türk Kızılay Aydın Şubesi İl Başkanı Mesut Mezkit konuya ilişkin konuşma yaptı “yaz aylarında maalesef ki yangın oranları artıyor. Aydın merkez ve ilçelerdeki evi yanan birçok ihtiyaç sahibi vatandaşımız var, hepsine Türk Kızılay’ının yardım elini uzatmaya çalışıyoruz. Çıkan yangında evleri ve eşyaları harap olmuş ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza maddi yardımın yanı sıra eşya, giysi, gıda yardımı yaptık ve bağışçılarımız sayesinde yapmaya devam edeceğiz.” Şeklinde ifadelerde bulundu ardından ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettikten sonra ihtiyaçlarına göre takiplerde bulunduklarını söyledi ayrıca Mezkit “Türk Kızılay’ı 152 yıldır her zaman dil, din, ırk ayırmadan mazlumun yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.” Şeklinde sözlerini noktaladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP