Halkbank’tan Vatandaşa İlaç Gibi Haber! Herkese 30 Bin TL Kredi Kampanyası
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank’tan Vatandaşa İlaç Gibi Haber! Herkese 30 Bin TL Kredi Kampanyası

Halkbank’tan Vatandaşa İlaç Gibi Haber! Herkese 30 Bin TL Kredi Kampanyası

Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu durum ekonomik anlamda sıkıntı yaşanmasına neden oluyor. Gelir sıkıntısı vatandaşın kredi çekmesine neden oluyor, fakat faiz yüzünden bazen kafa karışıklıkları yaşanabilir, Halkbank bu durumu ortadan kaldırıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:43
Halkbank’tan Vatandaşa İlaç Gibi Haber! Herkese 30 Bin TL Kredi Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank nakit ihtiyacı olan herkese 30 bin Tl kredi kampanyası başlattı, düşük faiz oranları ve esnek ödeme planı ile beraber vatandaşın rahat bir nefes alması ve ihtiyaçlarını karşılayabilmesi planlanıyor. Geçim sıkıntısına az da olsa derman olacak kredi fırsatı 36 aya kadar vade imkanı ile verilecek. Özellikle koronavirüs döneminde vatandaşın yaşadığı geçim sıkıntısını birazda olsa giderebilmek adına başlatıldı.

Halkbank tüm vatandaşlara alışverişlerinde kullanabilmeleri adına 3 bin-30 bin Tl aralığında kredi limiti sunuyor, üstelik sadece %1.14 faiz oranı ile. Halkbank güvencesiyle kullanabileceğiniz kredi kartı özellikle ev eşyası, beyaz eşya, bilgisayar, telefon gibi alışverişlerde kullanılabilir.

Detaylara Nasıl Ulaşılabilir?

Halkbank bu krediyi sosyal hayatı destek kredi paketi adı altında sunuyor, bu anlamda normalleşme sürecinin de daha hızlı geçmesi sağlanıyor. Ekonominin daha kötüye gitmemesi adına hem işçiye hem de işverene iyi gelecek bir kredidir. Sosyal hayatı canlandırarak normalleşmeye destek sağlar. Üstelik %1.14 faiz oranı fırsatı ile 36 aya kadar varan vade imkanı sunuyor.

Eğer isterseniz anlaşmalı firma veya bayilerden alınan proforma fatura ile 30 bin Tl alarak %1.14 veya bankamızın müşterisi olup anlaşmalı olmayan firmalardan alınan proforma fatura ile %1.44 faiz oranlarıyla kullanabilirsiniz. Faiz oranları değişse dahi kredi vadesi hep aynı kalacaktır, tahsis ücreti, taksit tutarı ve yıllık maliyet oranı da faize göre değişir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP