DOLAR

32,5218

-0.09%
EURO

34,7910

-0.23%
ALTIN(gr)

2.420,84

-0,37%
BİST 100

%
Halk Bank’tan Dev Hamle Geliyor Kredi Almak İsteyenler Ne Yapacak?
  • Finans 365
  • Finans
  • Halk Bank’tan Dev Hamle Geliyor Kredi Almak İsteyenler Ne Yapacak?

Halk Bank’tan Dev Hamle Geliyor Kredi Almak İsteyenler Ne Yapacak?

Halk Bank vatandaşın kolayca kredi alması için tüm gücüyle çalışıyor. Normalleşme sürecine adım adım yaklaşılırken vatandaşa kredi verilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:43
Halk Bank’tan Dev Hamle Geliyor Kredi Almak İsteyenler Ne Yapacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla ekonomik buhran yaşayan vatandaşlar çareyi kredi almakta buluyor. Bankaların sitelerini çokça ziyaret eden vatandaşlara dev fırsat Halk Bankasından geliyor. Buna göre uygun faiz oranları ve taksitlendirme seçenekleri ile 30 bin TL’ye kadar kredi verilecek. Kredi almak isteyen vatandaşların kredi sicil notlarına bakılmayacak. Ancak kefil veya teminat gösterilmesi beklenecek. Kefilin çalışılan iş yerinden olması dikkat edilmesin gereken bir ayrıntı olarak ot düşüldü. Birinci ya da ikinci dereceden yakınlar kefil olarak kabul edilmeyecek. Teminat olarak ise geliri belgeleyen bir evrakın varlığı istenecek. Maaş bordrosu veya benzeri bir belge başvuru evraklarının arasında olacak.

Sanal Asistan İle Tüm İşlemleri Halledebilirsiniz

Verilecek kredi için faiz oranları da konuşuldu. Buna göre %0.87 oranında kredi verecek olan banka 36 aya varan taksitlendirme imkanı da sunacak. Esnek taksitlendirme seçeneğinin yanı sıra düşük faiz oranlarının varlığı vatandaşları hayli sevindirdi. Kısa zaman içinde başvuruları başlatmayı planlayan banka başvuru için birçok alternatif oluşturmuş durumda. Buna göre şubelere giderek başvuru yapılması mümkün. Evinize yakın Halk Bank şubesiyle bu bağlamda iletişime geçebilirsiniz. Burada banka çalışanlarından kredi hakkında bilgi almak ve ödeme planı oluşturmak mümkün. Evinize yakın herhangi bir şube yoksa o zaman online işlemler ya da internet bankacılığı kullanılabilir. Sanal asistanı bu platformlarda kullanabilir banka çalışanlarına ne soracaksanız aynı soruları sanal asistana yönlendirebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP