30 Bin TL’ye Varan Krediler 3 Ay Geri Ödeme Olmadan Vatandaşa Dağıtılacak
  • Finans 365
  • Kredi
  • 30 Bin TL’ye Varan Krediler 3 Ay Geri Ödeme Olmadan Vatandaşa Dağıtılacak

30 Bin TL’ye Varan Krediler 3 Ay Geri Ödeme Olmadan Vatandaşa Dağıtılacak

Milyonlarca vatandaşın beklediği müjdeli haber bankalardan nihayet geldi. 10 bin TL’den 30 bin TL’ye kadar kredi desteği sağlanacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:44
30 Bin TL’ye Varan Krediler 3 Ay Geri Ödeme Olmadan Vatandaşa Dağıtılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet bankalarla iş birliği yaparak vatandaşın maddi yükünü hafifletmeye çalışıyor. Uygun kredi kampanyalarına ek olarak düşük faiz oranları ile milyonlarca vatandaşı sevindiren bankalardan yeni bir hamle geldi. 3 ay geri ödeme olmadan alınabilecek kredilerde düşük faiz oranı uygulanacak. Kredi kampanyaların bazılarında uygulanan olağan faiz oranları bu kampanyada geçerli olmayacak. Üst limit 30 bin TL olarak belirlenirken alt limit 10 bin TL olacak. Bu sayede vatandaş bütçesine ve ödeme kapasitesine bakarak ödeme gerçekleştirecek. Vade seçenekleri de vatandaş lehine oluşturuldu. 36 aya varan vade seçenekleriyle her vatandaş geri ödemeyi sorunsuz şekilde yapacak.

Kamu Bankaları ve Özel Bankalar İş Birliği Halinde

ING Bank, TEB, İş Bankasının ortaklaşa vereceği kredilerin başvuru süreçleri en kısa zamanda başlayacak. Yapılan açıklamaya göre vatandaşların bunları sıkı şekilde takip etmesi gerekiyor. Yaşanacak izdiham, online sistem için, başvuru ekranına zor ulaşma durumlarının önüne bu şekilde geçilecek. Farklı kanallardan başvuru yapma imkanı da mevcut. İnternet kullanmayan vatandaşlar şubelere giderek başvuru işlemlerini başlatacak. Başvuru esnasında banka çalışanlarından kredi için danışmanlık alabilecek. İnternet kullanımında sıkıntı olmayan vatandaşlar ise internet bankacılığı ve mobil uygulamalar üzerinde başvuru oluşturabilecek. Mobil asistan 24 saat müşterilerin sorularını yanıtlayacak. ALO Kredi Destek hattıyla da kredi işlemleri halledilebilecek. Mesai saatlerinde hizmet verecek ALO Kredi Destek Hattı kredi kampanyası bitene kadar tüm müşterilerin sorularına cevap verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP