Odeabank’tan Ödeme Planını Kendin Belirle Seçeneği İle Konut Kredisi
  • Finans 365
  • Kredi
  • Odeabank’tan Ödeme Planını Kendin Belirle Seçeneği İle Konut Kredisi

Odeabank’tan Ödeme Planını Kendin Belirle Seçeneği İle Konut Kredisi

Odeabank, 2 Ekim 2012 yılında Türkiye’de faaliyet izni almış ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından onaylanıp faaliyete geçmiş, Lübnanlı Bank Audi Grubu’na ait bir bankadır. Odeabank’ın resmi olarak açılışı ise 10 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:44
Odeabank’tan Ödeme Planını Kendin Belirle Seçeneği İle Konut Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Odeabank’tan Ödeme Planı Kişiselleştirilebilen Konut Kredisi

Odeabank ile alacağınız konut kredinizi, bütçeniz ve geliriniz doğrultusunda kişiselleştirebilir ve kendi kişisel durumunuz ile orantılı olan vade seçenekleri çerçevesinde şekillendirebilirsiniz. Bu noktada, ilk yapmanız gereken size en yakın Odeabank şubesine başvuruda bulunmaktır. Başvurunuzun ardından, Odeabank’ın uzmanları tarafından satın alacağınız evin değer tespiti yapılacak ve Odeabank Ödeme Planını Kendin Belirle Mortgage seçeneği ile satın almak istediğiniz evin değeri tespit edilecektir.

Değer tespit aşamasının sonrasında ise Odeabank’ın alanında uzman satış temsilcileri ile beraber Odeabank’tan alacağınız konut kredisinin geri ödemesini planlama aşaması gelmektedir. Odeabank Ödeme Planını Kendin Belirle krediniz onaylandıktan sonra, gerekli tapu işlemleri yapılmakta, ipotek tesisi sağlanmakta ve ardından kredinizin temin aşaması gelmektedir.

Odeabank’ın konut kredisi mevzuatına göre, satın almak istediğiniz konutun uzmanlar tarafından tespit edilen değerinin en fazla yüzde 75’i oranında konut kredisi verilebilmektedir. Odeabank’ın Ödeme Planını Kendin Belirle konut kredisinden yararlanmak için, bir gelir belgenizin olması ve 18 yaşının üstünde olmanız da aranan şartlar arasındadır. İpotek alımı ile gerçekleşebilen Odeabank Ödeme Planını Kendin Belirle konut kredileri, 120 aya varan vade seçenekleri ile sunulabilmektedir ve toplamı 10 yılı aşan vade talepleri müşteriye özel değerlendirmelere tabi tutulmaktadır. Bunlara ek olarak, Odeabank Ödeme Planını Kendin Belirle konut kredisi ile satın alma işlemi gerçekleşecek olan konutun Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) ve Konut Sigortası’nın yaptırılması gerekmektedir.

Başvuru İçin

Odeabank Ödeme Planını Kendin Belirle ile alınacak olan konut kredisinin başvurusu, şubeler aracılığı ile yapılmakta olup telefonla da gerçekleştirilebilmektedir. Odeabank şubelerinize gelmeden başlatacağınız başvuru işlemleri için nüfus cüzdanı fotokopinizi e-mail veya faks üzerinden gönderebilir ve konut kredisi yolunda ilk adımınızı atabilirsiniz.

Başvuru Sırasında Gereken Belgeler

– Üzerinde TC kimlik numarası olan bir kimlik belgesi

– En fazla 3 aylık bir fatura (başvuru sahibinin üstüne)

– Gelir Belgesi, maaş bordrosu veya emekli maaşı hesap cüzdanı

– Gayrimenkul geliri beyan edilmiş ise gelire ait tapu belgesi ve kira kontratı

– Menkul geliri beyan edilmiş ise faiz geliri ile alakalı hesap cüzdanı

– Satın alma işlemi yapılacak olan konutun tapu fotokopisi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP