Kapalıçarşı da Bugün Altın Fiyatları Hareketliliği! 9 Ekim Cuma Günü Altın Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Kapalıçarşı da Bugün Altın Fiyatları Hareketliliği! 9 Ekim Cuma Günü Altın Fiyatları

Kapalıçarşı da Bugün Altın Fiyatları Hareketliliği! 9 Ekim Cuma Günü Altın Fiyatları

Altın fiyatlarında ki son dakika hareketliliği piyasaların ilk işlem gününde de sürüyor. Bu notada kapalı çarşıdan da canlı ve güncel raporlar geliyor. Gram altın fiyatları bu sabah ufak bir düşüşle güne başladı ve 473 seviyesinde işlem görmeye başladı. Aynı anda çeyrek, yarım, ata, cumhuriyet ve 22 ayar bileşik fiyatlarında da bir hareketlilik yaşanıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:44
Kapalıçarşı da Bugün Altın Fiyatları Hareketliliği! 9 Ekim Cuma Günü Altın Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Peki, 9 Ekim altın fiyatları bugün ne kadar? Altın fiyatlarında düşüş yaşanır mı? Altın fiyatları yükselir mi? İşte bütün soruların cevabını haberimizde derledik.

Altın fiyatları piyasaların işlem gününe de son dakika hareketlenmesiyle başladı. Gram altının fiyatları bugüne düşüşle başladı. Pandemi nedeni ile altın fiyatları son yılların en yüksek seviyelerini görmüştü. Özellikle son 3-4 aydır yüksek seyreden gram ve çeyrek altın fiyatları geçtiğimiz aylar içinde rekor seviyeye ulaşmıştı.

Çeyrek ve Gram Altın Fiyatları Ne Olacak

Hal böyle olunca çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın ne kadar oldu sorusunun cevabı merak ediliyor. Öyle ki uzman yorumları eşliğinde alış ve satış fiyatlarının Ekim ortasına doğru kaç TL’den işlem göreceği yatırımcılar için önemli konular arasında yerini alıyor.

  • Reşat Altın

Alış;3.183.70

Satış;3.206.30

  • Cumhuriyet Altını

Alış;3.150.00

Satış;3.173.00

  • Gram Altın

Alış;486,56

Satış;486,68

  • Yarım Altın

Alış;1.577.10

Satış;1.592.00

  • Çeyrek Altın

Alış;790,70

Satış;797,60

Altın Fiyatları Düşer mi?

Vatandaşın en çok araştırma yaptığı konulardan bir tanesi de altına yatırım yapmalı mı sorunun yanıtlar oluyor. Analistler altının son 8 yılın rekorunu kırdığını ve tekrar rekora koşabileceğini ön görmekteler. Uzun vadeli yatırımlar herhangi bir risk teşkil etmiyor fakat kısa vadeli yatırımlar için altın riskli olarak gözüküyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP