DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
50 TL Masraf ile Acil Nakit İhtiyacınızı Karşılayabileceksiniz Başvuru İçin Neler Gerekiyor?
  • Finans 365
  • Gündem
  • 50 TL Masraf ile Acil Nakit İhtiyacınızı Karşılayabileceksiniz Başvuru İçin Neler Gerekiyor?

50 TL Masraf ile Acil Nakit İhtiyacınızı Karşılayabileceksiniz Başvuru İçin Neler Gerekiyor?

İş Banaksı faiz oranlarını güncelleyerek yeni kredi kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Pandemiyle beraber milyonlarca vatandaş kredi aldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:45
50 TL Masraf ile Acil Nakit İhtiyacınızı Karşılayabileceksiniz Başvuru İçin Neler Gerekiyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Normalleşme sürecine girilmesi beklenirken salgın tekrardan baş gösterdi. Bu durum başta esnaflar olmak üzere ekonomiyle ilişkili herkesi vurdu. İşten çıkarılan vatandaşlarınsayısında artış olurken birçok iş yeri daha kapandı. Vatandaş bu kadar sıkıntı yaşarken hem devlet hem bankalar vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. İş Bankası paylaştığı kredi kampanyası ile binlerce kişinin yüzünügüldürecek. Düşük faiz oranları ve esnek ödeme imkanı ile kredi sunan banka tüm masraflar için de toplam 50 TL alacak. 10 bin TL’ye kadar kredi alma imkanı veren banka %1.5 faiz uygulayacak. Vade imkanı 12 ay olarak belirlense de tercih vatandaşa bırakılacak.

Kredi Almak İsteyen Vatandaşlara Tüm Kolaylıklar Sağlandı

Kredi başvuruları kısmı en çok merak edilen konu oluyor. Çünkü hem pandeminin getirisi olan sosyal mesafeye uyulması gerekiyor hem de vatandaş hemen kredi almak istiyor. Banka birçok alternatif oluşturmuş durumda. Online işlemleri yapamayan vatandaşlar klasik yöntem olarak banka şubelerine gidebilir. Banka çalışanlarından kredi hakkında detaylı bilgi alabilir ve evraklarını teslim ederek anında kredisini alabilir. Ancak online olarak da başvuru yapmak mümkün. Web sitesi, mobil uygulama ve internet bankacılığı seçeneklerindenbiriyle işlemlerini tamamlayabilir, online asistan ile sorularını sorabilir. ALO Kredi Destek Hattı da mesai saatleri içinde hizmet vermeye elverişli hale getirildi. Vatandaş kredisini aldıktan sonra ayda sadece 935 TL ödeme yapmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP