DOLAR

32,5797

0.02%
EURO

34,9394

0.1%
ALTIN(gr)

2.427,38

-0,09%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satışlarının Kapsamı Genişletilecek
  • Finans 365
  • Finans
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satışlarının Kapsamı Genişletilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satışlarının Kapsamı Genişletilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğu konuşmasında tanzim satışlarının geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satışlarının Kapsamı Genişletilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim kampanyaları çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde il ziyaretleri gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak Burdur’da vatandaşlarla biraraya geldi.

Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim gündemi ile ekonomi konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekonomiye bağlı olarak tanzim satışları konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarının geleceğine dair bilgiler verdi.

TANZİM SATIŞLARI GEREKİRSE 81 ŞEHRE YAYILIR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur’da yapmış olduğu konuşmasında halen gündemden düşmeyen tanzim satışları ile ilgili açıklaöalarda bulundu. Tanzim satışlarının kapsamının genişletileceği bilgisini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan bu satışların gerekirse 81 şehre yayılacağını söyledi. ”Patlıcan, patates, soğan burada üzdüler. Anında tanzim satış çadırları kurduk. Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız.”

En Çok Domates Satışı Yapıldı

Tanzim satışları konusunda ayrıca ilk verilerde paylaşıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELTUR tarafından yürütülen tanzim satışların ilk haftasında oluşan tabloda 2 bin 510 ton sebze satışı gerçekleşti. İstanbullular en çok domates satın aldı. Bir hafta içinde bin 200 ton domates, 673 ton patates, 354 ton soğan, 106 ton ıspanak, 79 ton çarliston biber, 38 ton salatalık, 32 ton sivri biber ve 28 ton patlıcan vatandaşa satıldı.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP