DOLAR

32,5996

0.24%
EURO

34,7974

0.37%
ALTIN(gr)

2.403,95

-1,17%
BİST 100

%
Bitcoin ile Etherium Arasındaki Kavga Devam Ediyor

Bitcoin ile Etherium Arasındaki Kavga Devam Ediyor

JPMoragan’a göre Etherium ile Bitcoin'in kıyaslanmasında Etherium bir adım daha önde. Sebepleri ise oldukça enteresan. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:45
Bitcoin ile Etherium Arasındaki Kavga Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto paraya ufak ufak geçildiği bu dönelerde vatandaşın nereye nasıl yapacağı konusunda çeşitli medya organların bildirim yapamaya devam ediyor. Yapılan bu bildirmeler ışığında aydınlanma yaşayan vatandaşın olumlu hali ise görülmeye değer. En azından paralarını değerlendiren vatandaşlar yaşanan bu kafa karışıklıklarını bir hamlede unutmaya hazır. Aşanında güçlü ve piyasaları iyi takip eden JPMorgan da kişiler için bilgi veren bir yayın organı. JPMorgam tarafından yapılan analize göre etherium bitcoine göre oldukça etkili bir kripto para birimi. Birçok yönden incelenen bu ikilinin farklı herkesin gözünün önüne serilmiş durumda. Bitcoin her ne kadar dış etkenlere fazla bağlı kalamayan bir para birimi olsa da altınla olan rekabeti oldukça göz önünde. Bu durum bitcoini diğer para birimlerinden ayıran en önemli dezavantajlı özellik.

Uyarılar Üst Üste Geliyor

Etherium ile bitcoin arasındaki farkın açılması birkaç ayı bulacak bir konu değil. Ancak etkisini uzun sürede görmek mümkün. Durum böyle olunca yatırımcılar da ne yapacağını tam olarak bilemiyor. Neticede kısa zamanda parasına pazar katmak isteyen kişilerin sayısı da az değil. Ancak uzmanlar uyarıyor. Kısa zamanda çok gelir elde edeceğini vaade eden şirketler ya da kripto papara birinler fazla inandırıcı değil. Orada tehlikeye düşmek oldukça kolay. Etherium ile bitcoin arasındaki farklardan biride emtia olarak görülüyor. Bitcoin kripto emtiası gibi hareket ederken şu an ki pozisyona göre etherium kripto para sistemi için önemli bir direk olarak addediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP