DOLAR

32,5311

0.21%
EURO

34,8726

0.31%
ALTIN(gr)

2.473,21

0,46%
BİST 100

%
PTT İnternet Üzerinden Sebze Meyve Satışlarına Başladı
  • Finans 365
  • Finans
  • PTT İnternet Üzerinden Sebze Meyve Satışlarına Başladı

PTT İnternet Üzerinden Sebze Meyve Satışlarına Başladı

PTT İnternet üzerinden tanzim satışlar kapsamında meyve sebze satışına başladı. PTTeM aracılığıyla yapılacak satışlarda ilk etapta 8 ürün satılacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:45
PTT İnternet Üzerinden Sebze Meyve Satışlarına Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tanzim satışları ile açıklamalarda bulunmuş ve meyve sebzelerin elektronik ortamda satılacağını açıklamıştı. Bu kapsamda çalışmalarını tamamlayan bakanlık PTTem aracılığıyla ilk satışlara başlandı.

PTTEM TANZİM SATIŞLARA BAŞLADI

PTTem tanzim satışlar kapsamında elektronik ortamda meyve ve sebze satışına ilişkin yapmış olduğu açıklamasında “Tanzim satışları, Türkiye’nin milli pazar yeri platformu ‘www.epttavm.com’da başlatıyoruz.” ifadelerini kullandı. Kurum tanzim satışlarına dair yapmış olduğu açıklamasında, tarım ürünlerinin vatandaşa ulaşması sürecinde yaşanan aracı hizmeti ücretlerinin ortadan kaldırılmasının amaçlandığına dikkat çekti. Bu kapsamda vatandaşlara ekonomik fayda sağlamak amacıyla bu uygulamanın hayata geçirildiği bildirildi.

8 Ürünün Satışına Başlandı

PTTeM ile başlayan elektonik satışlarda ilk etapta 8 ürün satılacak. Açıklamada, ilk etapta salatalık, sivri biber, patlıcan, soğan, patates, domates, kırmızı biber ve çarliston biberin yer aldığı 8 çeşit sebzenin satışa sunulduğu aktarıldı. İstanbul ve Ankara’da başlayan satışlar daha sonra yurt geneline yayılacak.

PTTeM yapmış olduğu açıklamasında ayrıca PTT’nin internet adresinde yer alan meyve ve sebzelerin tanzim fiyatlarıyla satılacağı ve PTT Kargo ve Lojistik aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacağı bildirildi.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP