QNB Finansbank Şimdi De Kentsel Dönüşüm Kredisiyle Müşterilerine Fırsatlar Sunuyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • QNB Finansbank Şimdi De Kentsel Dönüşüm Kredisiyle Müşterilerine Fırsatlar Sunuyor

QNB Finansbank Şimdi De Kentsel Dönüşüm Kredisiyle Müşterilerine Fırsatlar Sunuyor

İşte daha konforlu ve daha yeni bir eve geçme fırsatı. Finansbank konut kredisi sunarken kentsel dönüşüme uygun olan evleri de unutmadı. Daha sağlam ve daha sıcak bir ev için siz de bir adım atın.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:46
QNB Finansbank Şimdi De Kentsel Dönüşüm Kredisiyle Müşterilerine Fırsatlar Sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

QNB Finansbank’tan Uzun Vadeli Kredi

QNB Finansbank bu özel kredisi ile müşterilerinin ilgisini üzerine çekmektedir. Oturduğunuz eviniz kentsel dönüşüm için bütün şartları sağlıyor ise ve daha ferah daha kullanışlı aynı zamanda daha konforlu bir eve geçmek istiyor iseniz QNB Finansbank sizin için düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkânı sağlamakta.

Evinizi yenilemek veya daha büyük bir eve geçmek için gereken belgelerle şubelerimize gelmeniz yeterlidir. Aynı zamanda ilk iki yılda kredinizin sadece faizini ödemeniz düşük taksitlerden yararlanmanız için sunulan fırsatlar arasındadır. Masraflarınızı en aza indirerek kredi kullanmanız için hazırladığımız bu inanılmaz fırsata başvurmak için www.qnbfinansbank.com internet sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz. 120 ay vade sunan QNB Finansbank, kentsel dönüşüme katılmak isteyenler için bu krediyi TL cinsinden kullandırma imkânı da sunuyor.

Başvuru İçin Adımlar

Başvuru sürecimiz ise kredi başvurusu, ekspertiz süreci, gerekli belgelerin imzalanması ve size göre ödeme planının hazırlanması şeklinde devam etmekte, son olarak da ipotek süreci ile sonlandırılmaktadır. Finansbank konut kredisi alarak ev sahibi olmak isteyenler 444 0 900 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirler.

Gerekli belgeler ise şu şekildedir:

-Satın alacağınız veya kentsel dönüşüm yaptıracağınız konutun tapu fotokopisi

-Riskli Yapı Belgeniz

-Nüfus Cüzdanınız

-Güncel olan herhangi bir faturanız

-Maaş bordronuz veya gelir belgeniz

Çeşitli incelemelerden sonra bankamızın ilave evrak ve teminat talep hakkı bulunmaktadır.

Kimler İçin Bu Kredi?

Finansbank konut kredisi ile yeni eve sahip olmanız için sizi şubelerimize bekliyoruz. Kentsel Dönüşüm Kredisi, konutunu kendi yapmak veya edinmek isteyenler için düzenlenmiştir. Kredinin konutlarını yeni baştan inşa edecek veya konutlarına güçlendirme yapacak değerli müşterilerimiz için geçerli olduğunu belirtmek gerekir. QNB Finansbank’ın Kentsel Dönüşüm Kredisini almak ve bu krediden faydalanmak için siz de başvuruda bulunabilirsiniz…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP