DOLAR

32,5806

0.31%
EURO

34,8205

0.19%
ALTIN(gr)

2.501,24

0,69%
BİST 100

%
2023 İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları açıklandı! En az ilkokul mezunu, 18-56 yaş arası, sınavsız bekçi alımı
  • Finans 365
  • Gündem
  • 2023 İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları açıklandı! En az ilkokul mezunu, 18-56 yaş arası, sınavsız bekçi alımı

2023 İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları açıklandı! En az ilkokul mezunu, 18-56 yaş arası, sınavsız bekçi alımı

ABONE OL
29 Aralık 2022 09:23
2023 İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları açıklandı! En az ilkokul mezunu, 18-56 yaş arası, sınavsız bekçi alımı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

En az ilkokul mezunu, 18-56 yaş arası, sınavsız bekçi alımı… 2023 İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları açıklandı!  İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre ilkokul mezunu bekçi alımı yapılacak, başvuracak adaylardan belirli şartlar istemekte. Adaylardan istenen en önemli şartlardan bir tanesi de adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmekte, vardiyalı çalışmaya uygun olmak da gerekli şartlar arasında olduğu biliniyor. Başvuru için gerekli şartlar merak ediliyor, işte konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan işsiz vatandaşları mutlu edecek, ilkokul mezunu bekçi alımı yapılacak. Başvuru yapacak vatandaşların belli başlı şartları karşılıyor olması gerekir, başvuracak vatandaşların 25 yaşının üzerinde olması gerekir, sağlık durumlarının meslek hayatı için uygun olması gerekir. Adayların dış görünüşlerine özen göstermesi gerekir, yüz kızartıcı suçlardan birine dahi bulaşmamış olmak bu şartları karşılayacak vatandaşlar başvuru yapabilecekler. Başvurular için iki farklı yol bulunmakta, İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre bekçilik alımları ile ilgili tüm detaylar ilanda bulunmakta. Hangi illere alım yapılacak? Şartlar ne olacak? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz sene Nisan’da başlayan bekçi alımı müracaat duyurusunun ardından alım süreci halen devam ediyor. Mülakat sınavı neticeleri oluşturulan değerlendirme ardından belli olacak.

Buna göre; 2023 senesinde yapılacak bekçi alımı müracaatlarının da Mart ya da Nisan aylarında duyurulması bekleniyor.

Başvuru İçin Gerekli Şartlar

Bekçi alım başvurusu yapacak adaylar için belli başlı şartlar bulunmakta, başvurular en yakın İŞKUR üzerinden yapılabilecek ya da online olarak yapmak mümkün. İŞKUR üyesi olmayan vatandaşların İŞKUR üyesi olmaları gerekir, vatandaşların İŞKUR üyesi olmaları için en az 14 yaşında olmaları gerekmektedir. Hangi ilde alım kapasitesi varsa orada yer alan ilanlara başvuru yapmak mümkün olacak.

Başvurular İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek, açık iş alanları kısmından arama kısmına bekçi yazmanız gerekir. Burada ilanlara girerek başvuru yapılabilecek.

İŞKUR Bekçi Alımı Başvuru Linki: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Bekçi Maaşları Kaç Para?

Son senelerde çoğu vatandaş bağlamında bekçilik tercih ediliyor. Bekçilerin aldığı maaşlar ise son derece merak ediliyor. Bekçi maaşları en düşük 9.260 TL, en yüksek 10.920 TL olarak ödeniyor. Maaşların belirlenmesinde eğitim seviyesi öneme alınıyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP