DOLAR

32,5125

0.19%
EURO

34,8461

0.34%
ALTIN(gr)

2.488,17

1,06%
BİST 100

%
Vakıfbank’tan Vatandaşa Müjdeli Haber, Kredi İmkanı Sağlıyor
  • Finans 365
  • Gündem
  • Vakıfbank’tan Vatandaşa Müjdeli Haber, Kredi İmkanı Sağlıyor

Vakıfbank’tan Vatandaşa Müjdeli Haber, Kredi İmkanı Sağlıyor

Vakıfbank geçtiğimiz günlerde vatandaşları çok mutlu edecek bir haberle geldi, banka herkese 4 ay geri ödeme koşulu ile 150 Bin TL’lik kredi imkanı sunuyor. Bu imkandan kimler yararlanabilir? İşte haberin devamı…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:46
Vakıfbank’tan Vatandaşa Müjdeli Haber, Kredi İmkanı Sağlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Virüs dönemi herkesin kendine göre harcamaları arttı, fakat piyasadaki düşüş yüzünden işler iyice durgunlaştı ve eski kazançlar kazanılmamaya başladı. Devlet desteği sonra bir diğer önemli bilgi Vakıfbank’tan geldi. 4 ay boyunca geri ödeme olmadan 150 bin Tl kredi çekme imkanı sağlandı. 36 ay vadeli kredide taksitlendirme imkanı da bulunuyor. Vatandaş bu sayede istediğini alabilecek ve ödemelere 4 ay sonra başlayacak.

Faiz oranı ise sadece 1,38 olacak, 36 ay vadeli olarak vatandaşa sunulması ise bir diğer güzelliği. Bu avantajdan faydalanmak isteyenler başvuruda bulunabilir. Peki başvuru şartları neler ve kimler başvuruda bulunabilir?

Başvuru Hangi Durumlarda Kabul Edilir?

Vakıfbank kredisi sahip olmak isteyenler şubeye gitmeden hemen telefon veya internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilir. SMS ile başvuracak olan kişiler KREDİ, TC kimlik no, aylık gelir tutarı yazarak 5724’e kısa mesaj olarak göndermelidir. Kredinin planlarında 9 farklı ödeme mevcuttur.

Krediyi alan kişi her ay eşit taksitle, her ay artan taksitle, azalan taksitle, 4 ay geri ödemesiz ve diğer aylar eşit taksitle,4 ayda bir eşit taksitle ve son taksiti balonlu olarak ödeme yapabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP