DOLAR

32,4876

-0.17%
EURO

34,9627

0.3%
ALTIN(gr)

2.429,17

0,26%
BİST 100

%
2023 Kredi Başvurusu – PTT Faizsiz Kredi Veriyor Mu, Kimler Alabilir?

2023 Kredi Başvurusu – PTT Faizsiz Kredi Veriyor Mu, Kimler Alabilir?

ABONE OL
21 Aralık 2022 21:56
2023 Kredi Başvurusu – PTT Faizsiz Kredi Veriyor Mu, Kimler Alabilir?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT’nin faizsiz kredi verdiği ile ilgili sosyal medya da ve haber sitelerinde birçok bilgi dolanmaktadır. Bu bilgi doğru mu? PTT faizsiz kredi veriyor mu? Emekliye faizsiz kredi veriyor mu PTT? İşte piyasada dolaşan söylentilerin doğruları. PTT faizsiz kredi alma konusu 2023 yılında da merak edilen bir konudur. PTT faizsiz kredi kapsamında birçok bilgi dolanmaktadır ve bu durum hakkında doğru bilgilendirme yapmak gereklidir çünkü verilen yanlış bilgiler, tüketicilere de olumsuz olarak yansımaktadır.

2023 yılı itibarıyla PTT faizsiz kredi vermemektedir fakat PTT ile anlaşmalı bankalar sayesinde uygun faizli kredi kullanma imkanı vardır. PTT üzerinden genellikle emeklilerin maaş aldığı düşünüldüğünde emekli kredisi için faiz oranları belirlenmesi gerekir.

Yazımızın devamında PTT ile anlaşmalı bankaların verdiği faiz oranları ve vade seçenekleri hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Aktifbank Emekli Kredisi Başvurusu

NKolay emekli kredisi Aktifbank’ın emeklilere sunduğu bir hizmettir. İhtiyaç kredisi olarak verilen bu kredi de kefil istenmemektedir. Emekli kredisi için emekli maaş cüzdanının sunulması kredi için yeterli olacaktır.

Aktifbank, PTT kredileri başvuruları kapsamında en kolay kredi veren bankadır ve işleminiz kısa sürede sağlanmaktadır.

Denizbank Emekli Kredisi Başvurusu

Denizbank emekli kredisi emeklilere düşük faiz ve geniş vade seçeneği sunmaktadır. Emekli maaşını PTT’den alan emekliler Denizbank emekli kredisinden yararlanabilirler. PTT faizsiz kredi kapsamında Denizbank, emeklilerden sadece düzenli gelir ya da maaş bordrosu istemektedir. Denizbank, PTT kredileri kapsamında faizsiz olarak kredi vermemektedir.

Halkbank Emekli Kredisi Başvurusu

Halkbank emekli kredisi emekliler tarafından sıkça tercih edilen bir kredi türüdür. Kamu bankalarından biri olan Halkbank, kredinin adını Mutlu Emeklilik Kredisi olarak tanımlamıştır. Özellikle kamudan emekli olan müşteriler için oldukça avantajlı teklifler sunulmaktadır.

Kuveyt Türk Emekliye Kredi Başvurusu

Kuveyt Türk emekli kredi finansmanı kapsamında emeklilere kredi vermektedir fakat faiz oranı uygulamaktadır. PTT kredi içerisinde maalesef faizsiz kredi veren banka seçeneği bulunmamaktadır fakat uygun faizli kredi veren bankalar mevcuttur.

Kuveyt Türk, emeklilere uygun faizli kredi veren bankalardan biridir. Kuveyt Türk sahip olduğu anlayış gereği faiz kavramı yerine kar payı kavramı kullanılmaktadır.

ING Bank Emekliye Kredi Başvurusu

ING emekliye kredi başvuru kapsamında tüm bankalarda olduğu gibi ING’de faizsiz olarak kredi vermemektedir. PTT faizsiz kredi konusunda toplumda yanlış bir kanı olduğundan bahsetmiştik. Kredi Postam desteği sayesinde PTT üzerinden kredi çekilebilir fakat belirli bir aylık faiz oranı ödenmek zorundadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP