Düşüşe Mi Geçiyor? 10 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Düşüşe Mi Geçiyor? 10 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Düşüşe Mi Geçiyor? 10 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Haftanın sonuna doğru yaklaşırken altın fiyatları merak ediliyor, vatandaş altına yatırım yapmalı mı? Altın fiyatları düşecek mi? Jackson Hole sempozyumunda Fed Başkanı Powell altın ile ilgili ne dedi? Altın tekrar rekora mı gidiyor? Analistler altın hakkında tavsiyeler ve görüşlerde bulundu, altınla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:47
Düşüşe Mi Geçiyor? 10 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eylül ayının ikinci haftasının sonuna yaklaşırken vatandaşlar altın fiyatlarını araştırmaya devam etmekte, altın kurunun bu dönem dengesiz bir halde oluşu gözleri üzerine çekmesine sebep oldu. ABD ve Rusya’nın yeni tip Koronavirüs salgını için geliştirdikleri aşıya onay vermeleri ile birlikte altın kurunda dalgalanmalar görüldü. Geleneksel Jackson Hole sempozyumunda Fed Başkanı Powell enflasyon ile ilgili açıklama yapması üzerine altın kuru bu durumdan da etkilendi be hareketlenmeler görüldü, vatandaşlar merak ediyor altın düşecek mi? Altın son sekiz yılın rekorunu kırdı bu yıl, analistler altın hakkında şimdilik dünya üzerindeki salgın sebebiyle riskli bir yatırım türü olduğunu ifade ettiler ayrıca altının tekrar rekor kırabileceğini ifade ettiler. İşte merak edilen güncel altın fiyatları;

  • Gram altın güne dikey bir hareketle başlamasına rağmen günün devamında – 0.14’lük bir düşüşle 468,22 lira civarında işlem görmeye başladı.
  • Çeyrek altın yeni güne -0.16’lık bir düşüşle başladı, çeyrek altın bu yeni günde 768,70 lira.
  • Cumhuriyet altını yeni günde 3.030,30 lira ile başlangıç yaptı bir önceki gün cumhuriyet altını 3.059, 50 liradan işlem görüyordu.

Altın Kuru Düşüşe Geçecek Mi? Altına Yatırım Yapılmalı Mı?

Yeni tip Koronavirüs salgını sebebiyle altına yapılan yatırımların riskli olduğu belirtilmekte fakat bu durum kısa vadeli yatırımlar için riskli durumdadır, uzun vadeli bir yatırım yapacaksanız altın uygun bir yatırım şeklidir. Ons fiyatı sebebiyle altın son sekiz yılın rekorunu kırdı, analistler altının tekrar rekor kırabileceğini ifade ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP