DOLAR

32,5531

0%
EURO

34,8810

0%
ALTIN(gr)

2.434,86

0,21%
BİST 100

%
Baht Oyunu Bu Akşam Final Bölümü İle Ekranlara Geliyor! Dizi Neden Bitiyor Final Yaptı?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Baht Oyunu Bu Akşam Final Bölümü İle Ekranlara Geliyor! Dizi Neden Bitiyor Final Yaptı?

Baht Oyunu Bu Akşam Final Bölümü İle Ekranlara Geliyor! Dizi Neden Bitiyor Final Yaptı?

Haziran ayında Kanal D'de yaz dizisi olarak başlayan Baht Oyunu dizisi bu akşam final yapıyor. Baht oyunu dizisi neden final yaptı? Dizi neden bitiyor? Dizinin hayranları final için tepkili. Dizi reyting kurbanı mı oldu?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Baht Oyunu Bu Akşam Final Bölümü İle Ekranlara Geliyor! Dizi Neden Bitiyor Final Yaptı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Proje tasarımı ile yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC’nin film imzasını Taşıyan, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan, yaz aylarının en çok sevilen dizilerinden biri olan baht oyunu, bu akşam ekranlara gelecek final bölümüyle izleyiciyi veda ediyor.

Başrollerinde Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın bulunduğu baht oyunu, kendisi ile aynı akşam ilk bölümü ekrana gelen Star TV’nin dizisi Ada Masalı ile yaz boyunca büyük bir ara rekabet içerisindeydi. İlk başlarda Ada Masalı dizisine yenik düşüyor gibi görünse de aslında sonradan biraz toparladı ve reytinglerde birincilik elde etmeyi de başardı.

Baht Oyunu Dizisinin Konusu Nedir?

Bir insan, bahtının kara olduğuna bir kere inanmış ise, bu kötü talihi yenmek aslında pek de kolay olmayacaktır. Fakat ilk aşık oldukları erkekler ile hayatlarını birleştiren kadınların mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, işte tam da bu işe son noktayı koymak ve kaderin çarkına çomak sokmak amacıyla hareket ediyor. İlk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edildikten sonra Ada, mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken aslında karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışmış olan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemekte.

Fakat işler iyi gitmedi ve Baht Oyunu, en büyük rakibi olan Ada Masalı dizisinden önce final yaparak ekranlara veda edecek bu akşam. Aslında bu durum, çok da beklenen bir karar değildi. Bu sebeple de izleyicide bu karara oldukça şaşırdı. Fakat başlayan yeni diziler ile beraber ortalık iyice kızıştı ve Baht Oyunu dizisi reytingleri gittikçe düşünmeye başladı. Bu durum Kanal D’yi bir hayli zorladı.

Bu akşam son final bölümü ile ekranlara gelecek olan Baht Oyunu dizisi, izleyiciyi adeta şaşkına çevirdi. Kimisi aslanda Kanal D yönetimi tarafından alınan bu karar ile beraber Ada Masalı dizisinin ekmeğine yağ sürüldüğünü dile getirirken, kimisi ise Baht Oyunu dizisinin final bölümünü izlemeyeceğini ve onun yerine Star TV’de ekranlara gelen rakibini tercih edeceğini dile getiriyor. Zira izleyici, Ada Masalı dizisini de kaybetmek istemiyor.

Baht oyunu, final bölümüyle bu akşam saat 20. 00’de Kanal D de

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP