DOLAR

32,5034

-0.12%
EURO

34,9650

0.34%
ALTIN(gr)

2.427,46

0,19%
BİST 100

%
Yıldız’ın Lady Diana Kombini Yasak Elma’yı TT Yaptı! Yasak Elma Final mi Yapıyor?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yıldız’ın Lady Diana Kombini Yasak Elma’yı TT Yaptı! Yasak Elma Final mi Yapıyor?

Yıldız’ın Lady Diana Kombini Yasak Elma’yı TT Yaptı! Yasak Elma Final mi Yapıyor?

Yıldız'ın Lady Diana kombini giymesi dizinin final yapacağı söylentilerini beraberinde getirdi. Peki neden bu söylenti çıktı? Lady Diana o kıyafetleri giydikten kısa bir süre sonra vefat etti. Yıldız'ın o kombini giymiş olması dizinin final yapacağı söylentilerine sebep oldu. Peki gerçek ne? Yasak Elma dizisi final yapacak mı? Dün gece Yasak Elma'da neler yaşandı?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Yıldız’ın Lady Diana Kombini Yasak Elma’yı TT Yaptı! Yasak Elma Final mi Yapıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisinin, entrika dolu sahneleri dur durak bilmiyor. Özellikle de dün akşam Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece’nin Lady Diana kombini, yasak elma dizisini adeta ön sıralara taşıdı.

Yasak Elma’da Hangi Gelişmeler Yaşandı?

  • Eşi tarafından ihanete uğradığını artık kesin bir şekilde öğrenen Yıldız, uzmandan almış olduğu destek ile beraber sanki hiçbir şey bilmiyormuş gibi hareket etmeye devam ediyor ancak Çağatay ve Kumru’dan intikam almak amacıyla adeta gün sayıyor.

  • Ender, her ne kadar Feyza ile Çağatay’ın, Holding’de yakınlaşmasını yanlış anlasa  da diğer taraftan Holding’in finansörü olan ve diğer taraftan Kumru’nun babası olan Doğan ile yakınlaşmaya çalışıyor ve bu amacına da iyice ulaştı. Birlikte harika bir gece geçiren Ender ile Doğan, ayrıldıktan sonra Ender, kendisine jest yapmak amacı ile iki kahve alıp Doğan’ın evinin yolunu tuttu, eve girdiğinde yabancı bir kadın gördü. Ancak bu kadının, Doğan’ın eşi olduğunu öğrendiğinde adeta başından kaynar sular döküldü.

  • Dün akşamki yeni bölümde izleyiciler, Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in hayat verdiği Canan karakterini görmedi. Konu ile ilgili filmin yapımcı şirketi tarafından şimdiye kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak yeni bir gelişme meydana geldiğinde bu satırlardan okuyabilirsiniz. 

  • Emir ile Caner, yine her zamanki gibi şen şakrak hareketleri ile yasak elma dizisine tat vermeye devam ediyor.

  • Diğer taraftan Kumru’nun, adeta hava atmak amacıyla gittiği restoranta önüne gelen her şeyi beğenmemesi ve çalışan personellere laf sokması, Emir ile Caner’in zoruna gitti. Bu durumu gören Ömer, kumrunun üzerine yürüdü.

Yasak Elma Dizisinin Önümüzdeki Bölümünde Neler Yaşanacak?

  • Elinde İki kahve ile Doğan’ın evinde, Doğan’ın eşi olduğunu söyleyen kadın ile başbaşa kalan Ender’in ne yapacağı merak edilmeye başlandı.

  • Feyza’nın oğlu, gerçekten Çağatay’dan mı?

  • Kumru ile Çağatay’dan intikam almak isteyen Yıldız, daha ne zamana kadar susacak?

  • Geçtiğimiz bölümde Ender’in, “Demek ki yaşıyormuş!” şeklinde ekranlara getirdiği ve yaşıyor denilen kişi kimdir? Halit mi?

Tüm Bu soruların cevaplarını merak ediyorsanız 18 Ekim 2021 Pazartesi akşamı FOX TV’de Yasak Elma dizisinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın! 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP