DOLAR

32,4470

-0.13%
EURO

34,7840

-0.56%
ALTIN(gr)

2.440,75

0,20%
BİST 100

%
Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Ne Kadar Kazanıyor? Yılda Kaç Milyon Dolar?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Ne Kadar Kazanıyor? Yılda Kaç Milyon Dolar?

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Ne Kadar Kazanıyor? Yılda Kaç Milyon Dolar?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz son dönemlerde NFT paylaşımları ile gündeme geliyor. Ünlü stand-up cı yıllık ne kadar para kazandığını net rakam olarak vermese de açıkladı. Bakın Cem Yılmaz yıllık kaç milyon dolar kazanıyor?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Ne Kadar Kazanıyor? Yılda Kaç Milyon Dolar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Komedyenlik, senaristlik ve aynı zamanda oyunculuğunun yanı sıra karikatürist de olan Cem Yılmaz,  Leman dergisindeki çizimlerini satışa sundu. NFT’leri OpenSea adındaki bir platformda sergilenen Cem Yılmaz’ın, şimdiye kadar 3 NFS’i satıldı.

Son zamanlarda NFT’ler gittikçe popüler bir hal almaya başlamışken, ünlü isimlerin de bu alana merakı gittikçe artıyor. Cem Yılmaz da bu akıma ayak uyduran ünlülerin başında geliyor. Cem Yılmaz, çizimlerinden meydana gelen (Non-Fungible Token) NFT çizimlerini açık artırma ile satışa sundu. Ünlü ismin, 3 NFT’si satıldı. Cem Yılmaz’ın bir tane eseri yaklaşık olarak 21 bin dolara satılırken, diğer iki çizimi için ise toplamda teklif edilen para 3 bin 500 dolar oldu.

Token’in kelime manası: Değiştirilemez para ya da çip demektir.  Herhangi bir ürün ya da ürünün dijital mülkiyet hakkı olarak da isimlendirilir. Herhangi bir heykel, ayakkabı veya kitabın nft’si olarak karşılığı olabiliyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, eserlerini satın alan Okan Uçkun, Rıza Selçuk saydam ve ‘Whisk Bath’ adındaki kullanıcıya Twitter hesabı üzerinden teşekkürlerini iletti.

Gerçekten Cem Yılmaz Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda;

Tebrik ederim Teşekkürler dedi

Okan Uçkun ise Twitter hesabından yapmış olduğu Twitter paylaşımında; ‘ilk NFT’lerinden birisine sahip olmanın haklı gururunu yaşıyorum, içlerinden birisini koleksiyonumu ekleme şansını verdiğin için teşekkür ederim abi’

Cem Yılmaz Kimdir?

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul’un Kocamustafapaşa semtinde dünyaya gelen Cem Yılmaz, aslen sivaslıdır. Babasının adı Arif olup annesinin adı ise Sabahat’tır.  Can isminde bir abisi ile Özge adında bir kız kardeşi vardır. Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde eğitimini tamamlamıştır.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde sürdürürken, diğer taraftan bir mizah dergisi olan eleman dergisinde çeşitli karikatür çalışmaları yapıyordu. İlk stand- up gösterisini ise Leman Kültürde 1995 tarihinin Ağustos ayında yaptı.

Türkiye’nin yanı sıra Amerika ve Avrupa’da çeşitli turneleri çıkarak sahne aldı. Leman dergisinde yayınlanmış olan çalışmalarını ise ‘karikatürler’ Alındaki kitabında yayınladı.

Pek çok sinema filmine imza atan Cem Yılmaz, reklam filmlerinde de oynamaktadır.

Cem Yılmaz Ne Kadar Kazanıyor?

Cem Yılmaz, salondan gelen bir soru üzerine ne kadar kazandığını da açıkladı.

“Geçmiş yıllara gidersen 500 bin TL derim ama şimdi yılda bir ya da 2 milyon dolar kazanıyorum diyebilirim” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP