DOLAR

32,5640

0.22%
EURO

34,9830

-0.07%
ALTIN(gr)

2.437,23

0,06%
BİST 100

%
Camdaki Kız Konusu Hikayesi Nedir? Dizinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Camdaki Kız Konusu Hikayesi Nedir? Dizinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Camdaki Kız Konusu Hikayesi Nedir? Dizinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenerek senaryosu oluşturulan camdaki kız dizisinin yeni bölümü izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Camdaki kız dizisinin konusu ve gerçek hikayesi nedir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Camdaki Kız Konusu Hikayesi Nedir? Dizinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından esinlenerek senaryosu oluşturulan camdaki kız dizisinin 15. bölümü ekranlarda olacak.

Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik’in partneri bu dizide Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu’dur. Annesi Feride’nin çocuk beklentisi olması durumunda bir kez daha zor bir duruma düşecek. ‘Benden kurtulmanın tek yolu Anne olmak’ şeklinde konuşan Feride’nin, Nalan üzerinde kurmuş olduğu baskı, izleyicileri bile fazlasıyla rahatsız etti.

Diziye Hayri karakteri ile katılım sağlayan Cihangir Ceyhan’ın daha fazla ön plana çıkmakta olduğunu gören izleyiciler, ileriki bölümlerde Hayri ile Nalan arasında bir yakınlaşma olması durumuna dahi tahammül etmiyor.

Dizide yaşanan bir başka gelişme ise Sedat ile Cana arasında meydana geliyor. İlişkilerini devam ettirmeye gayret eden ikili, şimdi ise Alp’i karşılarında görüyor. Tolga Çıklaçiftçi’nin hayat verdiği Alp karakteri, iki aşığı fena köşeye sıkıştırdı. Onları adeta rezil etmekle tehdit eden Alp, elde etmek istediklerini almaya Çok yaklaştı.

‘Önce seni, sonra seni rezil edeceğim’ şeklinde Alp’in 15. bölümdeki sözleri, kurgunun gidişatını oldukça etkiler.  Dizinin hayranları, sosyal medya hesaplarında yapmış oldukları yorumlarda hem sedat hem de Cihan’a artık rezil olması gerektiği ile ilgili çeşitli yorumlar yapmaya başladı. Yeni bölümlerde ise bu tür sahneler görmek isteyen dizi hayranları, Alp karakterine destek olduklarını da ifade etmeye çalıştılar.

Camdaki kız dizisinde bundan sonra neler olacak?

Sedat’ın yaşamında işler artık yolunda gitmeyecek ve Sedat, ne yapacağını da şaşıracak. Hem cana hem de firma tarafından zor gelişmelerin içinde sıkışıp kalam Sedat, diğer taraftan Alp’in tehditleri ile nasıl başa çıkacağını düşünüyor. Bu soruların cevabını yeni bölümde bulacaksınız.

Camdaki Kız konusu nedir?

Daha küçük yaşlarda iken, lüks bir yaşam sürdürüp, daha sonrasında ise yine aynı şekilde köklü ve zengin bir aileye gelin giden Nalan, bir gün kendi isteği olmadan bir psikiyatri kliniğine getirilir. Onun bu psikiyatri kliniğine zorla gelmesine sebep olan kişi ise 7 senedir beraber yaşadığı sevgilisi Hayri’dir.

Nalan, gelmiş olduğu bu psikiyatri kliniğinde tanıdığı doktora yaşamı ile ilgili hemen her şeyi artık her seansta anlatmaya başlayacak.

‘Camdaki Kız’ 15. yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00′ da Kanal D‘de

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP