DOLAR

32,5483

0.01%
EURO

35,0446

0.46%
ALTIN(gr)

2.427,06

0,18%
BİST 100

%
Gönül Dağı Dizisine Bomba Transferler! Yeni Katılan Oyuncular Kim?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Gönül Dağı Dizisine Bomba Transferler! Yeni Katılan Oyuncular Kim?

Gönül Dağı Dizisine Bomba Transferler! Yeni Katılan Oyuncular Kim?

TRT'nin sevilen ve tutulan dizilerinden olan Gönül Dağı dizisinin kadrosuna sürpriz isimler dahil oldu. Diziye katılacak oyuncular yeni bir ailenin bireyleri olarak diziye dahil olacaklar. Dizinin takipçileri oyuncu kadrosunun güçlendiriliyor olmasından memnun.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Gönül Dağı Dizisine Bomba Transferler! Yeni Katılan Oyuncular Kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT 1 ekranlarında her hafta izleyiciyle buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisi, ilk sezonu harika bir başarı ile tamamlandı. Fakat ilk sezonun sonunda Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş’in diziden ayrılmasından sonra izleyiciler bir hayli üzüldü. Utku Ateş, 2. Sezon diziye dahil olmadı. Gönüldağ dizisi, TRT 1 ekranlarında her hafta izleyeciyi farklı bir serüvene taşımaya devam ediyor. Dizinin ekranlara gelen yeni bölümleri, milyonlarca dizi sever tarafından takip ediliyor. Beğenilen diziye yeni karakterler de katılım sağlayarak değişik kurgular ortaya çıkarıyor. Senaristlerin bu gayretleri de izleyicilerden kuvvetli bir karşılık bulmayı başardı. Gönül Dağı dizisinde yeni oyuncuları peşpeşe görmeye başlayacaksınız artık. Yeni gelen son dakika bilgilere göre, dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir ailenin daha katılacağını işaret ediliyor.

Gönül Dağı Dizisine Kimler Katıldı?

  • Cemil Şahin, 

  • Ufkum Karaoğlu, 

  • Buse Orcan, 

  • Halil İbrahim Kalaycıoğlu

Gibi birbirinden tecrübeli ve başarılı oyuncular, TRT’nin fenomen dizisi Gönül Dağı’nın oyuncu kadrosuna katıldı.

Cemil Şahin, İlyas karakterinin büyük oğlu Behçet karakteri ile ekranlarda boy gösterecek. İlyas karakterinin küçük oğlu olarak da ufkum Karaoğlu ile sözleşme imzalandı en son olarak da ailenin kızına ise Buse Orcan hayat verecek.

TRT’nin Fenomen dizisi Gönül Dağı projesinin oyuncu kadrosundan Utku Ateş’in ilk sezon sonunda ayrılmasının hemen ardından Gönül Dağı dizisine pek çok yeni isim katıldı ve dizi adeta daha da renklendi. Ateş’ in geri dönme ihtimali ise oldukça zor görünüyor. İzleyiciler, Serdar karakterini bir hayli sevmişti fakat oyuncudan henüz bir geri dönüş ile ilgili sinyal ya da haber yok.

Gönül Dağı Konusu Nedir?

Gönül Dağı dizisi yazar Mustafa Çiftçi’nin henüz gün yüzüne çıkmamış ölçülerinden kurgulanmıştır. Sloganı ise “Bozkır’da bir Anadolum hastalığı” şeklinde olan bu sonogram, dizinin afişinde DC razı nokta; “50” ismindeki bir kasabada yaşamını sürdüren 3 tane amca oğlunun, yani 3 tane kuzenin Hayat hikayelerini dile getiriyor. Amca oğullarının bir gün gerek aile bağlarına sahip çıkmaya çalışmaları gerekse de kasabada Elektrik ve Elektronik işleri ile uğraşmaları ve herhangi bir problem ile arıza meydana geldiğinde bu arızaları ortadan kaldırma çalışmaları ile mucit sıfatı ile çeşitli çalışmaları dile getiriliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP