DOLAR

32,3192

0.2%
EURO

35,1054

-0.16%
ALTIN(gr)

2.306,66

1,29%
BİST 100

%
Şevval Sam Yasak Elma Dizisinin İlgi Görmesi İçin Neler Yaptıklarını İtiraf Etti! Bakın Neler Neler Yapmışlar
  • Finans 365
  • Gündem
  • Şevval Sam Yasak Elma Dizisinin İlgi Görmesi İçin Neler Yaptıklarını İtiraf Etti! Bakın Neler Neler Yapmışlar

Şevval Sam Yasak Elma Dizisinin İlgi Görmesi İçin Neler Yaptıklarını İtiraf Etti! Bakın Neler Neler Yapmışlar

İlk 4 sezonu ve başarılı bir biçimde devam eden Yasak Elma dizisi, her pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. 5 sezonuyla da yoluna devam edebilecek olan diziler arasında yer alan Fox TV'nin harika projesi Yasak Elma, pek çok dizi biterken ayakta kalmayı başaran projelerden biri. Peki bunu nasıl başarıyor? İyi işte Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, dizi ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Şevval Sam Yasak Elma Dizisinin İlgi Görmesi İçin Neler Yaptıklarını İtiraf Etti! Bakın Neler Neler Yapmışlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk 4 sezonu ve başarılı bir biçimde devam eden Yasak Elma dizisi, her pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. 5 sezonuyla da yoluna devam edebilecek olan diziler arasında yer alan Fox TV’nin harika projesi Yasak Elma, pek çok dizi biterken ayakta kalmayı başaran projelerden biri. Peki bunu nasıl başarıyor? İyi işte Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam, dizi ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Geçen sezon Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin projeden ayrılmasıyla diziyi biraz yavaşlattı. Fakat bu duruma rağmen senaristler, yine de toparlamaya başladı ve yeni sezonda dizi eski günlerine yeniden dönmeye başladı.

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, Yasak Elma dizisi ile ilgili bilinmeyenleri ve bu dizinin gerçek yüzünü ortaya döken sözleri ile adeta dikkatleri üzerine çekti.

‘Yasak elma dizisinde yaşlanmak istemiyorum, aslında projenin benim için çok uzun sürdüğünü de ifade etmek istiyorum’ 5. sezonunun sonunda final yapılabileceğini dile getiren Şevval Sam, Yasak Elma dizisine gösterilmiş olan bu ilginin sebebini de anlattı.

Yasak Elma Dizisi Neden Bu Kadar Çok Seviliyor?

Şevval Sam, yasak elma dizisinde oldukça abartılı bir hikayenin dile getirilmeye çalışıldığını ve bunu anlatmaya çalışırken, oldukça eğlendiklerini dile getiriyor. Bir hayal dünyasını oldukça abartılı sahnelerle izleyiciye sunduklarını söyledi.

Bu dünyada olmaması gereken her ne var ise onları ekrana taşıyarak aslında absürt bir komedi yapmaya çalıştıklarını dile getiren Şevval Sam’ın bu sözleri, diziyi en iyi anlatan ifadeler oldu.

Şevval Sam’ın, Yasak Elma İle İlgili Görüşleri Şöyle

“İnsanlar, elbetteki koronavirüsü pandemisinin ağırlığını üzerlerinde halen hissetmeye devam ediyor. Bizim (oyuncu kadrosunun) yasak elma dizisinde her şeyin olabilirliği, o absürt komedi, doğal renkler, insanların gerçeklerin hafif bir şekilde hissetmesini sağlıyor. Yasak Elma dizisi, oldukça eğlendirici bir projedir. Bazı karakterleri abartıyoruz fakat hayatın da bir parçası var içinde. Bazen yaşam içerisinde öyle şeyler meydana geliyor ki, dizide olduğunda “yok artık” şeklinde tepkiler veriliyor. Abartı denilen şey aslında bir sürü şey hayatta çok sert bir şekilde gelişim gösterebiliyor. Burası Aslında biraz da hayal ürünü. Bu yaşamda olmaması gereken her ne var ise onun parodisini eğlenerek yapıyoruz. İzleyicilerimize de çok teşekkür ediyoruz, geçen hafta 1. Olduk” Şeklinde ifadeler kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP