DOLAR

32,5640

0.22%
EURO

34,9830

-0.07%
ALTIN(gr)

2.437,23

0,06%
BİST 100

%
Hande Erçel Kimdir? Nasıl Keşfedilip Ünlü Oldu? 

Hande Erçel Kimdir? Nasıl Keşfedilip Ünlü Oldu? 

Güzellik yarışmalarına sürekli katılan Hande Erçel, ilk defa 21 yaşında iken televizyon ekranları ile tanıştı. Ünlü olmayı çok genç yaşlarda kafasına koyan Erçel'in oyunculuk macerası nasıl başladı? Hande Erçel kimdir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Hande Erçel Kimdir? Nasıl Keşfedilip Ünlü Oldu? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en popüler kadın oyuncularının başında gelen Hande Erçel, en son FOX TV‘de ekranlara gelen ve final yapan ‘sen çal kapımı’ dizisinde beraber rol aldığı Kerem Bursin ile yaşamış olduğu aşk ile de gündemde. İş ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Attığı her adım haber olan güzel oyuncunun bugünlere gelene kadar hangi aşamalardan geçtiğini, nasıl şöhret basamaklarını tırmandığını merak ediyorsanız haberin devamını okumanızı tavsiye ediyoruz.

Hande Erçel’in, kariyer yolculuğuna çıkarken attığı ilk adımın ne olduğunu duyan hayranları ise şaşkınlık yaşadı. Aslen Balıkesirli olan Hande Erçel’in, henüz 15 yaşındayken Kartal’da düzenlenen bir güzellik yarışmasına katıldığı ve bu yarışmada 1. Seçildiğini biliyor muydunuz?

Hande Erçel artık kararını vermişti ve kariyer yolculuğuna manken olarak devam edecekti. Daha sonrasında ise yine aynı şekilde bir otelde düzenlenen güzellik yarışmasında yine 1. Seçildi. Bu yarışmada elde etmiş olduğu başarı ile beraber Azerbaycan’ın Bakü kentinde Türkiye’yi temsil eden ünlü oyuncu, dünya medeniyetler kraliçesi yarışmasında ikinci olmayı başardı.

Hande Erçel’in Oyunculuk Macerası Nasıl Başladı?

Güzellik yarışmalarına sürekli katılan Hande Erçel, ilk defa 21 yaşında iken televizyon ekranları ile tanıştı. 2014 senesinde rol almış olduğu ‘Çalıkuşu’ adlı projede ‘Zahide’ karakterine can verdi.

Hande Erçel Kimdir?

24 Kasım 1993 senesinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde geleneksel Türk sanatları bölümü lisans derecesini bitiren Hande Erçel, 2015 senesinde katılmış olduğu Azerbaycan’da düzenlenen bir güzellik yarışması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. İlk oyunculuk deneyimini ise beyazperde projesi olan ‘Çılgın Dersane’ adındaki projede yaşayan güzel oyuncunun ilk dizisi ise ‘Hayat Ağacı’ oldu. Fikret kuşkan ve İdil Fırat ile başrollerini paylaşan Hande erçel, daha sonrasında ise henüz 21 yaşındayken çalıkuşu dizisi ile ekranlara geldi. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ‘Güneşin Kızları’ dizisinde sergilemiş olduğu harika performans ile adeta göz doldurdu. En son Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve başrollerini Kerem Bürsin ile beraber paylaştığı ‘sen çal kapımı’ dizisi final yaptı. Son zamanlarda Hande Erçel, oynamış olduğu reklam filmleri ve bu reklam filmlerinden kazanmış olduğu para ile gündeme geliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP