DOLAR

32,5055

-0.12%
EURO

34,9757

0.37%
ALTIN(gr)

2.431,55

0,36%
BİST 100

%
Sana Söz Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler, Ne Zaman Yayınlanacak? 
  • Finans 365
  • Gündem
  • Sana Söz Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler, Ne Zaman Yayınlanacak? 

Sana Söz Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler, Ne Zaman Yayınlanacak? 

Sana Söz Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler, Ne Zaman Yayınlanacak? 03 medyanın yapımcılığını yapacağı 'SANA SÖZ' dizisinin yönetmen koltuğunda oturan ünlü isim Şenol Sönmez'dir. Şenol Sönmez'in aynı zamanda bir proje tasarımını üstlendiği Sana Söz dizisi, yeni sezonda Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Sana Söz Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler, Ne Zaman Yayınlanacak? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

03 medyanın yapımcılığını yapacağı ‘SANA SÖZ’ dizisinin yönetmen koltuğunda oturan ünlü isim Şenol Sönmez’dir. Şenol Sönmez’in aynı zamanda bir proje tasarımını üstlendiği Sana Söz dizisi, yeni sezonda Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sonra Söz Dizisi Oyuncuları Kimler?

Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı Sana Söz dizisinin ne zaman ekranlara geleceği, kaç bölüm devam edeceği ve ne zaman final yapacağı izleyici tarafından merak edilmeye başlandı.

Dizinin diğer oyuncuları: Emin Olcay, Ayçin İnci, Ziyan Alp, Aslıhan Kapanşahin, Atakan Hoşgören, Cansın Çekili.

Tanıtım fragmanı İki gün önce ekranlara gelen Sana söz dizisi yaklaşık 50 bin kişi tarafından izlendi. 03 Medya imzasını Taşıyan bu dizinin yapımcıları, dizinin başlama tarihini ise yakın zaman içerisinde açıklayacaklarını duyurdu.

Sana Söz Dizisi Kaç Bölüm Ekranda Olacak? 

Başta oyuncu kadrosu olmak üzere konusu sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran “Sana Söz” dizisinin kaç bölüm ekranda olacağı ise henüz belli değil. Kaç bölüm süreceği, alacağı reytinglere bağlıdır. Konu ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geldiğinde finans365.com farkı ile haberdar olabilirsiniz.

Sana Söz Dizisinin Bitiş Tarihi Ne Zaman?

03 Medya imzasını taşıyan sana söz dizisinin 2021 ile 2022 sezonu açısından Star TV ekranlarında başlayan yeni dizilerden biri olması bekleniyor. Pazar günleri ekranlara gelecek olan sana söz dizisinin ne zaman yayın hayatına başlayacağı ve kaç bölüm ekranlarda kalacağı ve en son olarak da ne zaman final yapacağı ise belli değil.

Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu hem de proje tasarımını gerçekleştirdiği Sana Söz dizisi, önümüzdeki günlerde Star TV ekranlarında pazar akşamları izleyicinin karşısına çıkarak. Yayın tarihi henüz kesinleşmeyen dizinin pazar günleri ekranlara gelmesi bekleniyor. Başta oyuncu kadrosu olmak üzere hikayesi sayesinde büyük bir ilgi görmesi beklenen ‘Sana Söz’ dizisinin ne zaman final yapacağı ise henüz belli değil. Ekranda alacağı reytingler, dizinin final tarihini belirleyecek en önemli unsurdur.

‘Sana Söz’ birisi ile ilgili bir gelişme meydana geldiğinde bu satırlardan okuyabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP