DOLAR

32,5890

0.22%
EURO

34,7887

0.34%
ALTIN(gr)

2.409,00

-0,96%
BİST 100

%
Show TV’nin Büyük Tanıtımı Yapılan Bir Dizisi Daha Final Yapıyor
  • Finans 365
  • Gündem
  • Show TV’nin Büyük Tanıtımı Yapılan Bir Dizisi Daha Final Yapıyor

Show TV’nin Büyük Tanıtımı Yapılan Bir Dizisi Daha Final Yapıyor

Yaz aylardan itibaren Show TV'de yayınlanan dizilerin final haberleri dur durak bilmiyor. Show TV yönetimi, haziran ayı ile beraber bütün eski projelerine (dizilerine) veda etti: Alev Alev, Çukur, Arıza , Kuzey Yıldızı, gibi pek çok önemli projeler, geçen sezon sonu itibari ile ekranlara veda etti. Şimdi de İçimizden Biri dizisi final yapıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Show TV’nin Büyük Tanıtımı Yapılan Bir Dizisi Daha Final Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz aylardan itibaren Show TV’de yayınlanan dizilerin final haberleri dur durak bilmiyor. Show TV yönetimi, haziran ayı ile beraber bütün eski projelerine (dizilerine) veda etti: Alev Alev, Çukur, Arıza , Kuzey Yıldızı, gibi pek çok önemli projeler, geçen sezon sonu itibari ile ekranlara veda etti.

Yaz aylarından itibaren Show TV kanalı yeni bir strateji belirledi. Yeni diziler ile ekranına izleyicileri davet edecek olan kanalın projeleri ne yazık ki tutmadı. Kahraman Babam ile Cam Tavanlar isimli diziler, yaz döneminde final yapan projeler arasında yer aldı. Şimdi ise Show TV, 3. Yeni dizisi için de final kararı verdi. ‘İkimizden Biri’ adındaki yeni dönemin eğlenceli dizisi artık final yaparak ekranlara veda edecek.

Show TV’nin Süreç Film imzasını taşıyan “içimizden biri” dizisinin final bölümünün fragmanı ekranlara geldi. Adam’ın kaçmaya çalışırken Aladağ ailesi tarafından tekrardan yakalandığı fragman görüntülerinde Hacı Hünkar, ızdırap olmaya devam ettiriyor. Havva, ahıra bağlanan Adam’ı kurtarmaya gayret ederken aynı duruma düşüyor.

Aşıklar, bütün durumlara rağmen nikah masasına oturmayı başarırken, ikilinin final bölümünde kavuşup kavuşamayacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

İçimizden Biri Dizi Konusu Nedir? 

İrlandalı bir katolik papazın oğlu olan Adam ile geleneklerine bağlı müslüman ve Türk bir ailenin kızı olan Havva’nın hayat hikayeleri ile aşkları işleniyor. Hayat, onları birbirinden çok uzak iki dünyaya sürüklemiş olsa da aslında Kader, onları yeniden bir araya getirecektir.

İçimizden Biri Dizi Oyuncuları Kimler?

Senaryo, genel hikaye ile yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı ‘İçimizden Biri’ dizisinin başrollerinde Bora Akkaş ile Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora, Rena  Bilek yer alıyor. Diğer taraftan ‘içimizden biri dizisinin oyuncu kadrosu’ içerisinde Asuman Dabak, l Benian Dönmez, Burak Satıbol, Ceren Yalazoğlu, Deniz Cengiz, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Metin Çanak, Ozan Can Yiğit, Pelin Şüküroğlu, Nil Kılınçoğlu, İrem Tuncer, Hiranur Eyigün

Gibi birbirinden tecrübeli oyuncu kadrosuna sahip olan içimizden biri dizisinin son final bölümü ile ekranlara geldikten sonra veda etmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP