DOLAR

32,6061

0.11%
EURO

34,9720

0.27%
ALTIN(gr)

2.427,39

0,19%
BİST 100

%
Yargı Dizisinde Katil Kim? Yargı Dizisi Oyuncuları ve Konusu Kanal D
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yargı Dizisinde Katil Kim? Yargı Dizisi Oyuncuları ve Konusu Kanal D

Yargı Dizisinde Katil Kim? Yargı Dizisi Oyuncuları ve Konusu Kanal D

Kanal D'nin en iddialı projelerinden biri olan 'Yargı' bu sezon adeta izleyicinin nefesimi kesiyor. Yeni bölümde katilin kim olduğu büyük bir merak içerisinde bekleniyor. Dizinin sosyal medya platformlarında katilin kim olduğunu tahmin açısından çok değişik bir tanıtım çalışması gerçekleştirildi. Şaşırtmalı fragman sonrası katilin kim olduğu merak ediliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Yargı Dizisinde Katil Kim? Yargı Dizisi Oyuncuları ve Konusu Kanal D
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D‘nin en iddialı projelerinden biri olan ‘Yargı’ bu sezon adeta izleyicinin nefesimi kesiyor. Yeni bölümde katilin kim olduğu büyük bir merak içerisinde bekleniyor. Dizinin sosyal medya platformlarında katilin kim olduğunu tahmin açısından çok değişik bir tanıtım çalışması gerçekleştirildi.

Yargı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in bulunduğu yargı dizisi, yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Beren Nur karadiş, Zeynep Atılgan, Onur Durmaz, Arda anarat, Özlem Çakar, Ece Yüksel, Onur Özaydın, Pınar Çağlar Gençtürk, Uğur Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Ali seçkiner Alıcı, Zeyno Eracar, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz.

Dizinin ilk bölümünden itibaren bütün izleyiciler, katilin kim olduğunu merak etmeye başladı.

Yargı Katil Kim? Bu sorunun cevabı, 5. bölümde belli olacak gibi görünüyor. Çünkü yargı dizisinin sosyal medya hesaplarından katilin kim olduğu ile ilgili bir çalışma yapıldı ve bu çalışma içerisinde katil olabilme ihtimali bulunan her kim varsa hepsinin adı adeta kodlanarak işaretlendi.

Yargının 5. Bölümünde Katil Ortaya Çıkıyor, Sakın Kaçırma!

Yargı dizisinin sosyal medya hesabından paylaşılan bir videoda Hoca Balıkçı, Engin, Metin, Zafer, Pars ile Osman gibi her bölümde izleyicinin katil olduğundan şüphe ettiği ya da edebilme ihtimali olan isimler alt alta yazıldı. 3 ve 4. bölümlerde tahminlere göre kişilerin katil olma olasılıkları da yine aynı şekilde bir grafik şeklinde sunuldu. Dizinin tanıtım videosunda ise Ilgaz’ın, ceylin’e söylemiş olduğu “bir oyun  kuracağız” şeklindeki cümle, yüksek tempolu bir bölümün işaretlerini izleyiciye verirken, birkaç haftadır seyirciyi ekranlara kilitleyen dizi Yargı’da katil kim? Sorusu da nihayetinde cevap bulacak.

Yargı dizisinin ilerleyen bölümleri ile beraber izleyicinin de heyecanı artıyor. Adeta bilim kurgu tadında oluşturulmuş senaryonun her hafta ekranlara geldiği Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Yargı, yine bu hafta da nefesleri kesmeye devam edecek.

Gerçeklerin ortaya çıkacağı yargı dizisinin 5. yeni bölümü 17 Ekim Pazar akşamı saat 20. 00’da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak, sakın kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP