DOLAR

32,5271

0.22%
EURO

34,7698

0.09%
ALTIN(gr)

2.488,47

1,08%
BİST 100

%
Ekin Mert Daymaz, ‘Masal’ Filmi İle Ekranlara Gelecek! Filmin Konusu Ne?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ekin Mert Daymaz, ‘Masal’ Filmi İle Ekranlara Gelecek! Filmin Konusu Ne?

Ekin Mert Daymaz, ‘Masal’ Filmi İle Ekranlara Gelecek! Filmin Konusu Ne?

En son Star TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Savaşçı dizisi ile ekranlarda boy gösterdikten sonra sessizliğe bürünen yetenekli ve yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz, yeni projesi için setlere geri dönüşü yaptı. Yeni film projesi *Masal'ın çekimlerine bugünden itibaren başladığını sosyal medya hesabından hayranlarına duyurdu. Ekin Mert Daymaz kimdir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Ekin Mert Daymaz, ‘Masal’ Filmi İle Ekranlara Gelecek! Filmin Konusu Ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En son Star TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Savaşçı dizisi ile ekranlarda boy gösterdikten sonra sessizliğe bürünen yetenekli ve yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz, yeni projesi için setlere geri dönüşü yaptı. Yeni film projesi *Masal’ın çekimlerine bugünden itibaren başladığını sosyal medya hesabından hayranlarına duyurdu.

En Son Savaşçı adındaki dizi ile ekranlara gelen yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz, şimdi de bir film projesinde yer alacak. ‘Masal ‘ adındaki yeni filmin çekimlerine Kıbrıs’ta başlayan Ekin Mert Daymaz, filmde başrolü Nilay Deniz ile paylaşıyor.

‘Masal’ Filmi Oyuncuları Kimler?

  • Tarık Uğur, 

  • Gözde Çıracı, 

  • Hakan Meriçliler

‘Not Defteri’ adlı dizide oynadığı ‘Egemen’ karakteri ile kariyerinde harika bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu, ‘Çilek kokusu’ dizisindeki ‘Volkan’ karakteri ile kendisini bir kez daha herkese gösterdi ve yeni kapıları adeta araladı. İlk 4 sezonu harika geçen Savaşçı adlı dizinin 5. Sezonunda hikayeye dahil olan Ekin Mert Daymaz, Astsubay Görkem İlbeyli karakterine hayat veriyordu. Fakat oyuncunun dizideki macerası sadece 10 bölüm devam etti. Nisan ayı içerisinde sezona başlangıç yapan Savaşçı dizisi, maalesef haziran ayında final yaparak ekranlara veda etmek zorunda kaldı.

‘Masal’ Filmi Konusu Ne?

Filmin yapım şirketi tarafından ‘Masal’ filminin konusunun ne olduğu ile ilgili Henüz bir duyuru yapılmadı. Konu ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geldiği zaman bu satırlardan okuyabilirsiniz.

Ekin Mert Daymaz Kimdir?

2 Aralık 1990 senesinde Hollanda’da dünyaya gelen Ekin Mert Daymaz, ‘Not Defteri’ adlı dizi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Esas çıkışını ise ‘Çilek kokusu’ adlı dizi ile gerçekleştiren ve büyük bir hayran kitlesi kazanan Ekin Mert Daymaz ile ilgili merak edilen her şey haberimizde.

2 Aralık 1990’da Hollanda’da doğmuştur. Haliç Üniversitesinde Fitness ve antrenörlük eğitimini tamamladıktan sonra 2013 senesinde Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak 3. olmuştur. Ayşegül Aydın, Dolunay Soysert ile Ümit Çırak’tan oyunculuk üzerine çeşitli dersler almıştır. 2014 senesinde ‘Not Defteri’ adlı dizide Egemen karakteri ile oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Bu sıralar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ‘Masal’ filminin çekimlerine başladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP