DOLAR

32,4709

-0.06%
EURO

34,7020

-0.79%
ALTIN(gr)

2.436,99

0,05%
BİST 100

%
Murat Yıldırım’ın Başrolünde Oynayacağı Aziz Dizisi Konusu Nedir, İlk Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? 
  • Finans 365
  • Gündem
  • Murat Yıldırım’ın Başrolünde Oynayacağı Aziz Dizisi Konusu Nedir, İlk Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? 

Murat Yıldırım’ın Başrolünde Oynayacağı Aziz Dizisi Konusu Nedir, İlk Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? 

Show TV'nin iddialı dizisi Aziz'in fragmanından sonra afişi de izleyiciler buluştu. Murat Yıldırım'ın başrol oynayacağı Aziz dizisi konusu nedir, ilk bölüm ne zaman yayınlanacak? Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış'ın başrollerinde oynadıkları Aziz dizisi, 1930'lu senelerde geçen olayları anlatacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Murat Yıldırım’ın Başrolünde Oynayacağı Aziz Dizisi Konusu Nedir, İlk Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atv‘de yayınlanan ‘Kim 500 Milyar İster’ adlı yarışma programının sunduktan sonra Ramo adındaki dizide oynayan Murat Yıldırım, dönem dizisi Azizdeki rolü ile hayranlarını şaşırtmayı geliyor. 03 Medya imzasını taşıyan Aziz dizisinin ilk bölümünün bu ay içerisinde yayınlanması bekleniyor. Dram ve aksiyon kategorisindeki Türk projesi olan bu televizyon dizisi, gerçekten de harika bir hayran kitlesine hitap etmek amacıyla yola çıktı.

Aziz Dizisi Konusu Nedir?

Fransız delegesi mösyö Pierre’nin oğlu Teğmen Andre’yi öldürülmesi ile hayatı tamamı ile değişen Antakya’nın en büyük ve halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) dünyaya geldiği toprakları, biricik aşkını, yani kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalacaktır. 2 sene sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes açısından şok etkisi yaratacaktır. Artık, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Aziz, sahip olduğu ne varsa kaybetmekle kalmamış aynı zamanda Fransız işgali altında bulunan Antakya, bıraktığından çok da kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez), amcası Galip Payidar’ın oğlu Adem ile nikah masasına oturmuştur. Artık bundan sonra gelişmeler cereyan edecek.

Murat Yıldırım Yine Harika Geliyor

Show TV‘nin iddialı dizisi Aziz’in fragmanından sonra afişi de izleyiciler buluştu. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış’ın başrollerinde oynadıkları Aziz dizisi, 1930’lu senelerde geçen olayları anlatacak. Son olarak Ramo dizisinde başrol oynayan Murat Yıldırım ise dönemin dizisi olma yolunda hızlı adımlarla çalışmalarına devam edilen Aziz dizisindeki rolü ile hayranlarını bir hayli şaşırtacaktır.

Son olarak Ramo dizisinde başrolde oynayan Murat Yıldırım, şimdi de Aziz dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Show TV’nin yeni sezondaki en iddialı projelerinden biri olan Aziz, birbirinden tecrübeli oyuncuların bir araya geldiği ve oluşturduğu harika kadrosunun bütün görkemiyle bulunduğu ilk afişi ile büyük ses getirdi.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün yaptığı, senaryosunu Eda Tezcan’ın yazdığı Aziz’in proje tasarımını ise Necati Şahin gerçekleştiriyor.

Aziz Dizisi Oyuncuları Kimler?

Dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Eren Hacısalihoğlu, Murat Akpınar, Ayten Soykök, Suzan Kardeş, Füsun Demirel, Elif Sönmez ile Meral Çetinkaya gibi birbirinden yetenekli oyuncu oynuyor.

Bu harika kadroya Diğer taraftan Baran Akbulut, haydar Köyel, Berkay Akın, Özgür Onan, İmren Şengel, Canan Çamyurdu gibi oyuncular da eşlik ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP