Altın Fiyatları Düşecek Mi, Yükselecek Mi? İşte Son Altın Yorumları ve Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Fiyatları Düşecek Mi, Yükselecek Mi? İşte Son Altın Yorumları ve Fiyatları

Altın Fiyatları Düşecek Mi, Yükselecek Mi? İşte Son Altın Yorumları ve Fiyatları

Bugün yani 16 ekim sabah saatlerinden itibaren altın fiyatları ile ilgili gelen son dakika haberlerine göre gram altın fiyatı hafta sonuna 526 TL'den başlangıç yaptı. Altının fiyatının bundan sonra düşmüş mü yapacağı yoksa daha da mı yükseleceği merak edilmeye başlandı. Altını bulunanlar ya da altına yatırım yapmak isteyenler, son birkaç haftadır altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmadan rahatsız. Altın Fiyatları Düşecek Mi, Yükselecek Mi? İşte Son Altın Yorumları ve Fiyatları

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Altın Fiyatları Düşecek Mi, Yükselecek Mi? İşte Son Altın Yorumları ve Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün yani 16 ekim sabah saatlerinden itibaren altın fiyatları ile ilgili gelen son dakika haberlerine göre gram altın fiyatı hafta sonuna 526 TL’den başlangıç yaptı. Altının fiyatının bundan sonra düşmüş mü yapacağı yoksa daha da mı yükseleceği merak edilmeye başlandı. Altını bulunanlar ya da altına yatırım yapmak isteyenler, son birkaç haftadır altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmadan rahatsız. Altını bulunanlar altın fiyatının yükselmesini beklerken, altına borç yapmış olanlar ise altının fiyatının düşmesi için adeta dua ediyor. Peki bugün yani 16 Ekim Cumartesi sabahı Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatları ile ilgili son güncel bilgiler ve çok daha fazlası haberimizde.

Son zamanlarda sarı metal olarak da bilinen altın fiyatları grafiği üzerinde yapılan yorumlara bakıldığında yukarı yönlü hareketi ile beraber güncel ve canlı rakamları takip ediliyor. 16 Ekim bugün sabah saatlerinden itibaren gelmekte olan en güncel altın fiyatları, anlık bir şekilde yorum ve bilgilere göre gram fiyatı hafta sonuna 526 TL’den başlangıç yaparken, diğer taraftan yatırımcılar, ‘altın fiyatları düşecek mi yükselecek Mi? Sorusunu soran yatırımcılara, yatırımlarını doğru yönlendirmek amacıyla uzman yorumlarını yakından takip etmeye başladı.

Son zamanlarda 500 TL’nin Üzerine çıkması ile beraber dikkatleri üzerine çeken altının gram fiyatı anlık canlı ve güncel bir şekilde rakamları ile vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Para ekranı üzerinden gelen son dakika bilgilerine göre, altının gram fiyatı 526 TL’den işlem görürken çeyrek altının fiyatı ise 848 liradan alıcı buluyor. Altın fiyatları grafiğindeki bu yükselişin önümüzdeki haftadan itibaren devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Güncel Altın Fiyatları

  • 22 ayar bilezik altının alış fiyatı 473 TL olurken, satış fiyatı ise 491 TL’den işlem görüyor.

  • Ata altın alış fiyatı 3442 TL olurken, satış fiyatı ise 3504 TL oluyor.

  • Cumhuriyet altını alış fiyatı 3453 TL iken, satış fiyatı ise 3505 TL’den işlem görüyor.

  • Tam altın alış fiyatı 3329 TL’den alınırken, satış fiyatı ise 3395 TL’den işlem görüyor.

  • Yarım altın alış fiyatı 1707TL iken satış fiyatı ise 1747 TL’den işlem görüyor.

  • Çeyrek altın alış fiyatı 849 TL’den işlem görürken satış fiyatı ise 867 TL’den işleme sokuluyor. 

  • Gram altının ise alış fiyatı 525, 87TL satış fiyatı ise yine aynı şekilde 525,95 TL’den işlem görüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP