DOLAR

32,5792

0.28%
EURO

34,6959

-0.2%
ALTIN(gr)

2.489,25

0,21%
BİST 100

%
Çağla Şimşek Yine Gözyaşlarına Boğacak! Yeni Dram Dizisi El Kızı İle Ekranlara Geliyor
  • Finans 365
  • Gündem
  • Çağla Şimşek Yine Gözyaşlarına Boğacak! Yeni Dram Dizisi El Kızı İle Ekranlara Geliyor

Çağla Şimşek Yine Gözyaşlarına Boğacak! Yeni Dram Dizisi El Kızı İle Ekranlara Geliyor

Çağla Şimşek çocuk yaşlarından bu yana sergilemiş olduğu oyunculuk performansı ile izleyenleri ekrana bağlamayı başarıyor. Yine izleyenleri ekrana kilitleyecek bir dram dizisi ile ekranlara gelecek olan Çağla Şimşek yeni projenin kendisini heyecanlandırdığını ifade ediyor. İşte yeni dizisi El Kızı ile ilgili detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Çağla Şimşek Yine Gözyaşlarına Boğacak! Yeni Dram Dizisi El Kızı İle Ekranlara Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2002 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Çağla Şimşek, henüz 5 yaşındayken dizi setlerinde çocuk oyuncu rollerinde oynadı. FOX TV‘de 23 Ekim Cumartesi akşamı saat 20. 00’ de izleyici ile buluşacak olan ‘Elkızı’ adındaki dizide genç oyuncu hayranlarının karşısına çıkarak.

İzleyenin adeta göz yaşlarına hakim olamayacağım ‘Elkızı’ dizisi çok kısa süre içinde FOX TV’de başlıyor.

Çağla Şimşek Filmografi

  • ‘Elveda Derken’ adındaki projede Naz karakteri ile ön plana çıkmayı başaran oyuncu, Sonrasında da değişik projelerde kariyerine devam etti. ‘Hayat Devam Ediyor’ adındaki dizide Lavin Bakirci karakteri ile geniş kitlelere hitap eden Çağla Şimşek,’ Küçük Gelin’ dizisinde isen Zehra karakterine can verdi.

  • Ergenlik yılları dizi setlerinde geçen Çağla Şimşek, ‘Elif’ adlı projede uzun süre Reyhan karakterine hayat verdi.

  • En son ‘Kardeşlerim’ adındaki dizide Ayşe karakteri ile izleyicinin karşısına çıkmıştı.

‘Kardeşlerim’ adındaki dizide tek sezon macerası süren Çağla Şimşek, bu projeden ayrılan oyuncular arasında yer alıyor. “‘Kardeşlerim’ çok ağır bir dram projesiydi.” diyor. Çağla Şimşek, yine çok ağır bir dram dizisini tercih etti. Yeni dönem içerisinde Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan ve başrollerinde Sevda Erginci’nin yer aldığı  ‘Elkızı’ dizisinde Seher karakterine can verecek.

Sevgiden yoksun bırakılmış Ezo’nun yaşam karşısındaki mücadelesini dile getirecek oranı ‘Elkızı’ dizisinin YouTube hesabından Çağla Şimşek ile yapılan röportaj da izleyici ile paylaşıldı.

Çağla Şimşek, ‘El Kızı’ Dizisinin YouTube Kanalından Neler Söyledi?

Çocukluk döneminde oyunculuğa başlamasının kendisi açısından adeta dönüm noktası olduğunu dile getirdi.  Çağla Şimşek, “gittiğim yoldan çok memnunum” şeklinde konuştu. El kızı dizisini: kader, intikam olarak tarife eden Çağla Şimşek, güçlü bir dizinin geldiğinin mesajını şimdiden izleyicilere verdi.

23 Ekim Cumartesi akşamı saat 20. 00’de Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan ‘Elkızı’ dizisinin hayranları şimdiden sosyal medya hesaplarından dizi ile ilgili görüşlerini anlatmaya başladı. Şimdi hayranlar, ‘elime mendili alıp cumartesi akşamı Fox TV’ yi açacağım’ şeklinde yorumlar yapanlarda oldu.

El Kızı 23 Ekim Cumartesi akşamları 20. 00′ da FOX TV’de

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP