DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Alperen Duymaz kimdir? Son Yaz dizisinden sonra Alperen Duymaz’ın yeni projesi nedir?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Alperen Duymaz kimdir? Son Yaz dizisinden sonra Alperen Duymaz’ın yeni projesi nedir?

Alperen Duymaz kimdir? Son Yaz dizisinden sonra Alperen Duymaz’ın yeni projesi nedir?

Son Yaz’ dizisinden sonra Alperen Duymaz’ın yeni projesi nedir? Alperen duymaz kimdir? Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Son Yaz' dizisi final yaptı. Dizi hayranları büyük bir tepki gösterdi. Fakat bu kararın değişme ihtimali yoktu. 26. bölümü ile ekranlara veda eden dizinin başrollerinde oynayan Alperen duymaz, yepyeni bir anlaşma ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Alperen Duymaz kimdir? Son Yaz dizisinden sonra Alperen Duymaz’ın yeni projesi nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Son Yaz’ dizisi final yaptı. Dizi hayranları büyük bir tepki gösterdi. Fakat bu kararın değişme ihtimali yoktu. 26. bölümü ile ekranlara veda eden dizinin başrollerinde oynayan Alperen duymaz, yepyeni bir anlaşma ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

‘Son Yaz’ dizi projesinde harika bir oyunculuk performansı sergileyen ünlü oyuncu, dizinin final kararının alınmasından hemen sonra pek çok yapımcıdan çok önemli teklifler aldı. Son senelerin en başarılı genç yeteneklerinden biri olan Alperen Duymaz, bu projeler arasında Faruk Turgut’un sahibi olduğu gold film ile masaya oturup imza attı. Bir gazetecinin sosyal medya hesabından yapmış olduğu duyuruya göre, dijital bir proje çekmek isteyen Alperen Duymaz, Gold filmin yeni projesinin başrolünde oynayacak.

Hazırlıkları süren ‘erkek severse’ adlı dijital dizinin başrollerinde Alperen Duymaz’ın oynaması bekleniyor.

Ünlü oyuncu Alperen duymaz, ‘erkek severse’ adlı projede partner olarak oynayacak kadın başrol oyuncusu için ise arayış devam ediyor.

Alperen Duymaz kimdir?

3 Kasım 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Türk oyuncu ve mankendir. Lise yıllarından itibaren müzik ve modellik ile ilgilenmeye başladı. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümündeki eğitimini tamamladıktan sonra ‘tatlı küçük yalancılar’ adlı televizyon dizisi ile oyunculuk kariyerine adım attı.

Acı Aşk ve Bodrum masalları ile dizi kariyerine devam etti. Özellikle de Bodrum Masalı dizisi ile ön plana çıkmayı başardı. Sonrasında ise 2018 yapımı ‘Direniş Karatay’ adlı filmde Kutay karakterine Hayat verdi. Burcu Özberk ile çok kısa süreli bir aşk yaşadı. Çukur adlı dizide ‘Emrah Komiser’ rolünde oynadı sonrasında ise Çarpışma adındaki dizide Kerem karakteri ile hayranlarının karşısına çıktı.

1.83 boyundaki Alperen Duymaz, 74 kilodadır. Kendisine modellik yapması açısından teklif gelmesinin sonrasında Ankara’da modellik yapmaya başladı. Daha sonraki süreç içerisinde ise pek çok reklam filmlerinde rol aldı.

En son Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘Son Yaz’ dizisinde sergilemiş olduğu harika performans ile adeta beğeni topladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP