DOLAR

32,3799

0.19%
EURO

35,0567

-0.13%
ALTIN(gr)

2.324,09

0,21%
BİST 100

%
Barbaros Hayrettin Paşa Dizisi Barbaroslar Nerede Çekiliyor? Şeyma Peçe BARBAROSLAR Dizisine Katıldı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Barbaros Hayrettin Paşa Dizisi Barbaroslar Nerede Çekiliyor? Şeyma Peçe BARBAROSLAR Dizisine Katıldı

Barbaros Hayrettin Paşa Dizisi Barbaroslar Nerede Çekiliyor? Şeyma Peçe BARBAROSLAR Dizisine Katıldı

Barbaros Hayrettin Paşa dizisinin konusu, kaptan-ı Derya olarak da bilinen Barbaros Hayrettin Paşa'nın yaşamı anlatıyor. Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağlayan bu meşhur kaptan, tüm kıyıları egemenlik altına almayı başarmıştır. Aynı zamanda en büyük destekçisi ve kardeşi Oruç Reis'tir. Bu filmde Osmanlı amirali (Kaptan-ı Derya) Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatı Her perşembe akşamı TRT ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizi çekimlerinin nerede yapıldığı ise merak ediliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Barbaros Hayrettin Paşa Dizisi Barbaroslar Nerede Çekiliyor? Şeyma Peçe BARBAROSLAR Dizisine Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden ve reytinglerde iyi sıralama edinen Barbaroslar adındaki tarihi diziye harika bir isim katıldı.

Barbaroslar Dizisi Konusu Nedir?

‘Barbaros Hayrettin Paşa’ dizisinin konusu, kaptan-ı Derya olarak da bilinen Barbaros Hayrettin Paşa’nın yaşamı anlatıyor. Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağlayan bu meşhur kaptan, tüm kıyıları egemenlik altına almayı başarmıştır. Aynı zamanda en büyük destekçisi ve kardeşi Oruç Reis’tir. Bu filmde Osmanlı amirali (Kaptan-ı Derya) Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatı Her perşembe akşamı TRT ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Barbaros Hayrettin Paşa Dizisinin Çekimleri Nerede Yapıyor?

Çekimler, genel itibariyle İstanbul’da ve açık Denizli sahneleri ise Marmaris ile Antalya açıklarında gerçekleştiriliyor. Çekimlerinin bir bölümü ise platoda bir bölümü ise gerçek mekanlarda yapılıyor. Gemiler, platoya özel bir ekip tarafından inşa edildi.

ES film imzasını taşıyan ‘Barbaroslar’ dizi projesinin yönetmenliğini Doğan Ümit yapıyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin oynadıkları ‘Barbaroslar’ dizisi 16 Eylül 2021 tarihinde yayın hayatına başlamıştır. Kaptan-ı Derya olarak da tanımlanan ‘Barbaros Hayrettin Paşa’ ile kardeşlerinin yaşamlarını konu edinen Barbaroslar adındaki dizi, her perşembe TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Almış olduğu yüksek reytingler ile de perşembe günlerini zirvede tamamlayan barbaroslar dizisine yeni katılan oyuncuların kim olduklarını merak ediyorsanız haberin devamında bulabilirsiniz.

Hangi oyuncular ‘Barbaroslar’ dizisine yeni katıldı?

Kaptan-ı Derya olarak da tanımlanan ‘Barbaros Hayrettin Paşa’ ile kardeşlerinin yaşamlarını konu edinen Barbaroslar projesinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe oynuyor.

Şeyma Peçe -Ester

24 Ekim 1993 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Kadir Has Üniversitesi oyunculuk bölümündeki eğitimini tamamladıktan sonra film ve drama bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. İleri düzeyde İngilizce konuşabilen oyuncu Şeyma Peçe, daha öncesinde ‘Demir kadın Neslican Tay’ adlı sinema filminde de yer almıştır. Güzel oyuncu Şeyma Peçe’nin profesyonel bir şekilde bulunduğu ilk dizisi ise ‘Barbaroslar’ dizisi olduğunu söyleyelim.

‘Barbaroslar’ dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olduğu zaman bu satırlardan sizlerle paylaşacağız.

‘Barbaroslar’ Her perşembe saat 20.00’de TRT 1’de

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP