Üniversiteye 128 Personel Alınacak! Maaş ve Başvuru Şartları
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Üniversiteye 128 Personel Alınacak! Maaş ve Başvuru Şartları

Üniversiteye 128 Personel Alınacak! Maaş ve Başvuru Şartları

2021 senesi içerisinde pek çok üniversite, sözlü yada yazılı imtihan olmadan başta büro personeli olmak üzere temizlik görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, şoför, aşçı alımları gerçekleştirecek. Maaş ve başvuru şartları

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Üniversiteye 128 Personel Alınacak! Maaş ve Başvuru Şartları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 senesi içerisinde pek çok üniversite, sözlü yada yazılı imtihan olmadan başta büro personeli olmak üzere temizlik görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, şoför, aşçı alımları gerçekleştirecek.

Gaziantep Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Samsun Üniversitesi personel alım ilanı da bulunduğu nokta 4.500 TL’ye varan maaş ile personel istihdamını gerçekleştirecek.

Samsun, Galatasaray, Gaziantep üniversiteleri personel alım koşulları ve başvuru detayları haberimizde…

İş arayanlara son dakika müjde haberi geldi. 4500 TL maaş ile personel istihdamını gerçekleştirecek 3 üniversite, toplamda 128 personel alım ilanı duyurdu. Başvuru koşulları da tek tek açıklandı. Üniversitelerin resmi internet sayfaları üzerinden yayınlanan iş ilanlarında boş kontenjanlara temizlik görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, garson, aşçı, büro personeli alımı yapılacak.

Galatasaray Üniversitesi 2021 personel alım ilanı

Galatasaray Üniversitesi, yapmış olduğu personel alım ilanında 4 güvenlik görevlisi (kadın ya da erkek), 1 büro personeli alacak. Başvurular ise 15 Ekim tarihinden itibaren başlayıp 1 Kasım tarihinde bitecek. Adayların başvurularını www.gsu.edu.tr internet adresi üzerinden yapmaları ve başvuru formunu doldurmaları gerekir.

Gaziantep Üniversitesi 2021 personel alım ilanı

Gaziantep Üniversitesi, yapmış olduğu personel alım ilanına göre, teknisyen koruma ve güvenlik görevlisi ile büro personeli alımı yapılacak. Başvurular, 15 ekim tarihinde başlayacak 1 kasım tarihinde bitecek. Adayların, başvurularını gerekli belgeler ile beraber üniversitenin personel dairesi başkanlığına posta yolu ile veya şahsen yapmaları gerekir.

Gaziantep Üniversitesi Personel Alım İlanına Başvuru Yapmak İçin Hangi Şartları Taşımak Gerekir?

  • Başvuru gerçekleştirecek adaylarda, öğrenim ile alakalı şartlar ile 657 sayılı devlet memurları kanununun 48’inci maddesindeki genel şartlar aranmaktadır.

  • Buna göre daha önceden kurumda çalışırken kurum tarafından iş akdi fesih edilmiş olanlar ile kendi istekleri ile görevinden istifa eden adayların müracaatları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

  • KPSS-B grubu sınav kategorisinden lisans mezunları için 2020 KPSS P3, ön lisans mezunları için ise 2020 KPSS P93, lise mezunları için 2020 KPSS P94 puan türü esas alınarak alım yapılacaktır.

  • Başvuru ile işlemler arasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen kişilerin başvuruları geçersiz sayılacak ve haklarında yasal işlem yapılacaktır.

Samsun Üniversitesi 2021 personel alım ilanı

Samsun Üniversitesi bünyesinde koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, temizlik görevlisi, aşçı, garson, büro personeli, teknisyen alımı yapılacaktır. Başvurular ise 2 Kasım 2021 tarihinde sona erecektir. Samsun Üniversitesi’nin alımı yapacağı personeller için ayrıca yazılı ve sözlü sınav yapılmayacaktır.

Adayların başvurularını www.samsun.edu.tr internet adresi üzerinden başvuru formunu doldurarak yapmaları ve istenilen diğer belgeler ile beraber posta yolu ile veya şahsen personel daire başkanlığına müracaat etmeleri gerekir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP