Arabanızı Galeriden Değil Ziraat Bank’tan Alın! Üstelik Yarı Fiyatına
  • Finans 365
  • Otomotiv
  • Arabanızı Galeriden Değil Ziraat Bank’tan Alın! Üstelik Yarı Fiyatına

Arabanızı Galeriden Değil Ziraat Bank’tan Alın! Üstelik Yarı Fiyatına

Araba sahibi olmak amacıyla bankalardan taşıt kredisi çekmek isteyen vatandaşlara çok değişik bir teklif geldi. Ziraat Bankası, elinde bulunan araçları, piyasa fiyatının yarısına (%50 indirimli) satışa çıkarmaya başladı. İşte haberin detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Arabanızı Galeriden Değil Ziraat Bank’tan Alın! Üstelik Yarı Fiyatına
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bütün dünyada sıfır otomobillerde meydana gelen çip krizi sebebiyle sıfır araç üretiminin durması sonucunda ikinci el arabalara ilgi artı ve ikinci el araç fiyatları neredeyse sıfır araç fiyatlarını geçmiş bulunmakta.

Ekonomik açıdan bakıldığında daha da pahalı bir hal alan otomobil fiyatları, araç sahibi olmak isteyen vatandaşları kara kara düşündürüyor. Tüketiciler ise hayallerindeki arabaya sahip olmak amacıyla bankalardan taşıt kredisi kampanyalarını araştırırken, Ziraat Bankası; elinde bulunan otomobilleri uygun fiyatlar ile (%50 indirimli) satışa sunuyor. Ziraat Bankası tarafından satışa çıkarılan araçlar, piyasa fiyatının yarısına satıldığı için araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından oldukça ilgi görüyor.

Ziraat Bankası’ndan uygun fiyata araç satışı

Ziraat Bankası bir araç sahibi olmak isteyen vatandaşları oldukça heyecanlandıran bir duyuruya imza attı. Bankanın elinde bulunan araçlar, piyasa fiyatının yarısına yeni sahiplerine verilecek. Ziraat Bankası, uygun fiyatlı araçları satışa sunarken, KDV mükellefi olmamasının nedeni ile araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara adeta kaçırılmayacak bir avantaj sunuyor.

KDV zorunluluğu bulunmayan Ziraat Bankası, diğer taraftan bakıldığında elindeki araçların bulundurma masraflarının kurtulmak amacıyla bu araçları hızlı bir şekilde satışa sunuyor. Nakit akışını sağlamak ve elinde bulunan araçları hızlı bir şekilde satmak amacıyla piyasa fiyatının neredeyse yarısına araç satışı gerçekleştirdiği görülüyor. Ziraat Bankası, uygun fiyatlar ile satışa çıkarmış olduğu araçlara vatandaşlardan oldukça büyük ilgi gösteriliyor.

Ziraat Bankası’ndan Nasıl Araba Alınır?

Ziraat Bankası’nın satılık ilanı ile tüketicilerin beğenisine sunduğu aracı beğenin vatandaşlar, satış işlemlerini bitirmek amacıyla en yakın Ziraat Bankası şubesine gidebilir. Daha sonrasında ise ekspertiz raporu ile belirlenmiş bedelin %5′ i oranında teminat yatırmak ve araç satış sözleşmesini imzalamak gerekecek. Bu işlemlerin sonlanmasından sonra ise alıcının, cep telefonuna ihaleye katılmak amacıyla bir şifre gönderilecek.

Ziraat Bankası’ndan uygun fiyatlarla (%50 indirimli-yarı fiyatına) araç satın almak isteyen vatandaşlar, cep telefonlarına gelen mesajdaki şifre ile beraber Ziraat Bankası resmi web uygulamasına erişim sağlayabiliyor. Siteye erişim sağlandıktan sonra bankanın araç satış sayfasına üye olması gerekecek. İnsanların, hayalini kurdukları arabaya en uygun fiyat ile sahip olmaları durumunun ortaya çıkması artık an meselesi olacaktır. Ziraat Bankası web sitesinden kişilerin beğenmiş oldukları araca teklif vererek satın alma işlemlerini tamamlamaları mümkündür. Banka tarafından belirlenmiş süre boyunca tekliflere açık olan araca en yüksek teklifi veren kişi, o arabayı almaya hak kazanacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP